שלשול שלא פוסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשול שלא פוסק
    לימור
    07/10/2008

שלום רב יש לי בן ושמו ליאב. הוא בן 10 חודשים ובשבוע וחצי האחרונים הוא משלשל על בסיס יומי בממוצע 3-4 פעמים ביום. אציין שאין לו חום אך הוא מנוזל לסירוגין בבדיקה אצל רופא נאמר כי אין הרבה מה לעשות, יש להשגיח על כלכלה עוצרת וכן הלאה מאז עבר כמעט שבוע והוא עדיין משלשל רציתי לשאול האם זוהי לא תקופה ארוכה מדי לשלשולים? האם עליי לדאוג? יש האומרים שאולי זה קשור להוצאת שיניים אך ליאב בעל 8 שיניים ומעולם לא היו לו תופעות שכאלה, הייתכן שזה קשור בכל זאת? בנוסף, קיבלתי מהרופא מרשם לפרוביוטיק קיד ובתור אדם שלא אוהב ולא נוטה ליטול תרופות רציתי להתייעץ האם באמת כדאי בגיל כזה לתת לילדי פרוביוטיקה על תקן יומי? אודה לכם באם תענו לי במהרה אני מודאגת עד מאוד... בברכה לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשול שלא פוסק

הוספת תגובה

• תשובה ללימור

ד''ר הדר ירדני
    08/10/2008

שלום לימור,
    מה שצריך להקפיד עכשיו זה שנכנס לגוף יותר ממזה שיוצא. כלומר שאינו מתייבש. לא הייתי נלחמת על אוכל ובטח לא על כלכלה עוצרת שתינוקות בדרך כלל לא אוהבים, אבל כן על שתיה.
    נשמע בהחלט כמו שלשול וירלי. קשר לשיניים? יש הטוענים כי החולי גורם להנצת שיניים ולא ההיפך.
    פרוביוטיקה - אין בעיה.
    חתימה טובה מהדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה