מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה על הבטן בשעות הךלילהשירלי16/10/2008
בוקר טוב וחג שמח לרופאים היקרים אני מיואשת!!! בני בן החודשיים "התמכר" על השינה על הבטן מכיוון שיש לו גזים זה עוזר לו. א ב ל כשבני נרדם על הגב בערב, הוא מתעורר אחרי כמה דקות משתולל ולא מוצא את עצמו שאני הופכת אותו על הבטן הוא נרדם בתוך שנייה כאילו נתתי לו סם. מה שקורה זה שבלילה הוא לא מוכן בשום פנים ואופן לישון על הגב או בנטייה על הצד,אמנם יש לי את המכשיר של הבייביסנז אבל כיום שום דבר לא בטוח ולפי מה שאני יודעת ששינה על הבטן גורמת למוות בעריסה ואני נורא חוששת. האם מותר לי להמשיך לשים אותו על הבטן או לתת לו לישון על הגב עם בכי שזה נראה לי נורא אכזרי? אני כמעט לא ישנה בלילה כי אני משגיחה עליו שחס וחלילה יפסיק לנשום מה עושים????? רופאים יקרים אם יש לכם כיצד לעזור לי ולייעץ לי אני אשמח מאוד לשמוע . תודה וסליחה על נוסח השאלה הארוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
ד''ר בובי גרוס17/10/2008ההמלצה הגורפת של כל רופאי הילדים בעולם המערבי וגם רשויות הבריאות היא להשכיב תינוקות לישון על הגב או הצד.
זה ענין של הרגל. אז יהייו מספר לילות של בכי אבל הוא יתרגל. זה "מלחמה" ובמלחמה החזקים תמיד מנצחים.
אין כל קשר בין הגזים וצורת השינה.
אי אפשר לסמוך על המכשיר הנ"ל וכל המכשירים הדומים להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן ארבעה חודשים
דנה18/10/2008בני נרדם על הגב, אבל במהלך הלילה מתהפך לבטן, ואין לנו שום דרך לדעת זאת כי הוא ישן בחדרו. לפעמים במהלך הלילה אנחנו בודקים ורואים שהוא על הבטן (הוא יודע כרגע להתהפך רק מגב לבטן), אבל אם מנסים להפוך אותו לגב הוא פוצח בבכי מר שקשה מאוד להרגיעו כנראה בגלל ש"הפרענו" לו לישון - מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
ד''ר בובי גרוס19/10/2008תינוק בן חודשיים אינו מסוגל מרצונו להתהפך מבחינה התפתחותית.
הוא קרוב לודאי מתגלגל ומתהפך.
יש כל מיני עזרים כמו כרית מיוחדת שעשוי לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
דנה23/10/2008כנראה לא היה ברור...הצטרפתי לשאלה הקודמת ובני בן 4 חודשים (ולא בן חודשיים) ומתהפך רצונית מהגב לבטן. הבעיה היא שהוא לא יודע להתהפך מהבטן לגב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה...תודה מראש
דנה26/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)