שינה על הבטן בשעות הךלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה על הבטן בשעות הךלילה
    שירלי
    16/10/2008

בוקר טוב וחג שמח לרופאים היקרים אני מיואשת!!! בני בן החודשיים "התמכר" על השינה על הבטן מכיוון שיש לו גזים זה עוזר לו. א ב ל כשבני נרדם על הגב בערב, הוא מתעורר אחרי כמה דקות משתולל ולא מוצא את עצמו שאני הופכת אותו על הבטן הוא נרדם בתוך שנייה כאילו נתתי לו סם. מה שקורה זה שבלילה הוא לא מוכן בשום פנים ואופן לישון על הגב או בנטייה על הצד,אמנם יש לי את המכשיר של הבייביסנז אבל כיום שום דבר לא בטוח ולפי מה שאני יודעת ששינה על הבטן גורמת למוות בעריסה ואני נורא חוששת. האם מותר לי להמשיך לשים אותו על הבטן או לתת לו לישון על הגב עם בכי שזה נראה לי נורא אכזרי? אני כמעט לא ישנה בלילה כי אני משגיחה עליו שחס וחלילה יפסיק לנשום מה עושים????? רופאים יקרים אם יש לכם כיצד לעזור לי ולייעץ לי אני אשמח מאוד לשמוע . תודה וסליחה על נוסח השאלה הארוכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה על הבטן בשעות הךלילה

הוספת תגובה

• שירלי

ד''ר בובי גרוס
    17/10/2008

ההמלצה הגורפת של כל רופאי הילדים בעולם המערבי וגם רשויות הבריאות היא להשכיב תינוקות לישון על הגב או הצד.

זה ענין של הרגל. אז יהייו מספר לילות של בכי אבל הוא יתרגל. זה "מלחמה" ובמלחמה החזקים תמיד מנצחים.

אין כל קשר בין הגזים וצורת השינה.

אי אפשר לסמוך על המכשיר הנ"ל וכל המכשירים הדומים להם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן ארבעה חודשים

דנה
    18/10/2008

בני נרדם על הגב, אבל במהלך הלילה מתהפך לבטן, ואין לנו שום דרך לדעת זאת כי הוא ישן בחדרו. לפעמים במהלך הלילה אנחנו בודקים ורואים שהוא על הבטן (הוא יודע כרגע להתהפך רק מגב לבטן), אבל אם מנסים להפוך אותו לגב הוא פוצח בבכי מר שקשה מאוד להרגיעו כנראה בגלל ש"הפרענו" לו לישון - מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

ד''ר בובי גרוס
    19/10/2008

תינוק בן חודשיים אינו מסוגל מרצונו להתהפך מבחינה התפתחותית.

הוא קרוב לודאי מתגלגל ומתהפך.
    יש כל מיני עזרים כמו כרית מיוחדת שעשוי לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

דנה
    23/10/2008

כנראה לא היה ברור...הצטרפתי לשאלה הקודמת ובני בן 4 חודשים (ולא בן חודשיים) ומתהפך רצונית מהגב לבטן. הבעיה היא שהוא לא יודע להתהפך מהבטן לגב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה...תודה מראש

דנה
    26/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה