הורים קצת נואשים....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורים קצת נואשים....
    שרון
    02/12/2008

שלום, ביתנו בת ה - 4 וחצי חודשים מצוננת בערך מהיום שהיא נולדה, למרות שזה היה קיץ (אני לא צוחקת!). עכשיו המצב כ"כ חמור ברמה כזאת שאנחנו פשוט ערים כל הלילה: מי מלח בכמויות מסחריות, שאיבות (למרות שזה לא מומלץ אבל פשוט אין ברירה), הנזלת יוצאת בכמויות כאלו שאין לי מושג איפה היה לה מקום בכלל..יש לנו מכשיר אדים, אנחנו מחממים ברדיאטור לטמ"פ המומלצת ואני אפילו נותנת לה טיפות הומופאטיות (R49) שכרגע נראה לי שהם בעיקר משקיטות לי את המצפון שאני עושה כל שניתן :-). מה עוד ניתן לעשות? קראתי כאן על אנהלציה עם מי מלח?. מדובר בילדה חייכנית, דברנית, ישנה באופן מסודר מגיל חודש וחצי, עדיין לא מתהפכת ואני חוששת שחוסר השינה הרציפה בלילה יפגע לה בהתפתחות. רופא הילדים שלנו לא מתרגש מזה.... (הוא בטח צודק - אבל עדיין אני ממש מרחמת עליה!!!) נודה על כל עזרה - אנחנו כבר ממש מיואשים (וגם עייפים ברמות קשות :-) ) נודה לכל התייחסות, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורים קצת נואשים....

הוספת תגובה

• תשובה לשרון

ד''ר הדר ירדני
    02/12/2008

שלום שרון,
    למי מפריע יותר, לכם או לילדה?
    ומי אמר שצריך לשאוב כל הזמן...
    באם אוכלת היטב, עולה במשקל ומרוצה, מדוע לחשוש?
    נראה לי שעושים מעל ומעבר.
    שימו מכשיר אדים עם קצת שמן אקליפטוס.
    אפשר לעשות אינהלציה עם מי מלח לפני השינה.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה