שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    יעל
    03/12/2008

הייתי עם בני בן כמעט שנתיים בבדיקות במסגרת התפתחות הילד בתהש. עברנו את כול הבדיקות ובסוף ביקשו לעשות MRI עם MRS לבדיקה עם יש תהליך של חומר לבן? מזה אומר? האם יש לזה טיפול אם זה באמת מחלה.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• תשובה לאור

ד''ר הדר ירדני
    06/12/2008

שלום אור,
    לא ברור לי מה בעיה. אני מבינה שבקשו MRI ראש, אבל חשובה הקליניקה.
    לא נראה לי שזה לאתר אלא אם כן יהיה פירוט.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט

יעל
    06/12/2008

כמו שאמרתי הוא כבן שנתיים היום. בגיל שנה לערך התחיל ללכת וידע כ20 מילים וצרופי מילים, ואחרי כחודשיים (לאחר מעבר דירה) פתאום הוא חזר לזחילה על 3 רגליים, והמילים נדפו עת עת. חשוב לי לציין שגם נוטלד לו אח קטן תוך כדי, וגם עברנו דירה שוב. הלכתי להתפתחות הילד בגלל הריגרסיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאור

ד''ר הדר ירדני
    06/12/2008

שלום אור,
    סביר להניח שלאחר שבדקו אותו רוצים לבצע מספר בדיקות כולל MRI על מנת להיות משוכנעים שהבעייה רק התנהגותית ואין גורם אחר - מחלה.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה