מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה בעור תינוק בן 6 חוד' בחזהאלונה16/12/2008
שלום רב, בני בן 6 חוד' והיתחלנו עם מוצקים לפני שבועיים רק דייסות בינתיים, לפני 4 ימים התחלנו עם דייסת שיבולת שועל (OAT) רק שתי כפות בבוקר והשאר זה רק הנקה מלאה. לפני יומיים שמתי לב בנקודות אדומות על עורו, בבית החזה ובטן ומאחורי הבירכיים בשתי הרגליים ומעט בידיים בחלק הפנימי של המרפקים. היום שמתי לב שהנקודות על העור יותר אדומות וניראה שהפריחה מיתגברת (לא שלפוחיות) וניראה שהעור מאוד מגורה, ובנוסף בני מאוד לא נינוח בימים האחרונים, אין סימני מחלה אחרים. רופא הילדים שראה אותו היום אומר שניראה כי זה סוג של אקזמה והמליץ לשים קרם לחות יום יומים ואם לא עובר לשים קרם עם קורטיזון שהוא רשם לי. הוא אומר להמשיך עם הדייסות שכבר נתתי. ממה יכולה לנבוע הפריחה? האם בכל זאת להפסיק עם הדייסות בינתיים? גם את החיסון של 6 חוד' לא נתנו עד שתעבור הפריחה. האם לקחת את בני לרופא עור? רציתי לדעת אם יש משהו נוסף שאתם אולי ממליצים? אני מאוד רוצה להבין ממה זה נובע ואיך לטפל בדרך הטובה והמהירה ביותר. תודה על עזרתכם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאלונה
ד''ר הדר ירדני16/12/2008שלום אלונה,
לרופא שלכם יש יתרון, הוא רואה את הפריחה.
ישנן סיבות רבות לפריחות בילדים אלרגיה למזון ואקזמה הן חלק מהן.
באם יש חום ואי שקט וסימנים נוספים יתכן ומדובר במחלה וירלית.
אני הייתי מפסיקה את הכלכלה החדשה רק למען הסר ספק
אפשר לפנות לרופא עור
צריך לראות על מנת לתת עיצה חכמה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)