יורד לתינוקת שלי דם בפות -דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יורד לתינוקת שלי דם בפות -דחוף
    אורית
    05/01/2009

תינוקת בת 5 חודשים. יצאו לה פצעים בפות. בהתחלה חשבתי שזו תפרחת חיתולים, החלפתי לה הרבה ומרחתי משחה לתפרחת חיתולים. לאחר החמרה הלכנו אתמול לרופא ילדים שאמר שזה קשור כנראה לדרמטיטס שנמצא אצלה בעבר. יש לציין שרופא עור אמר לי בעבר שיש לה סבוראיק דרמטיטיס ונתן לי קרם אדרמה על בסיס שיבולת שועל. . מאז הכל נעלם וכמעט ולא השתמשתי במשחה ואף פעם לא היה נחוץ לאזור הפות, תמיד היה לפנים. הרופא ילדים אמר לי למרוח לה את הקרם הזה גם שם ולאוורר קצת לפני ששמה את החיתול. מאתמול היא ממש בוכה ונרדמת לזמנים ממושכים ובנוסף התחיל לרדת דם מהפצעים. הקרם הזה א נספג למטה אולי מספיק טוב. מה ניתן לעשות? היא מאוד סובלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה למיטל

ד''ר הדר ירדני
    05/01/2009

שלום מיטל,
    כרגע נראה שמה שצריך לעשות זה להרגיע את המקום.
    לנסות לא לשפשף ולא להכאיב. לשטוף תחת מים פושרים והרבה.
    להחליף טיטולים בקצב מוגבר ע"מ שהשתן לא ישרוף.
    למרוח שכבה טובה של משחה, למשל דזיטין. בשילוב אולי של דרמקומבין או תכשיר אחר.
    לאוורר כמה שאפשר.
    לראות שבכל זאת הסיבה אינה טיטול מסויים.
    לפנות לרופא אם לא עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

אורית
    06/01/2009

הפצעים צצו לאחר שהחלפתי לה חיתול מפאמפרס להאגיס, אני אחזור חזרה בכל מקרה לפאמפרס. בנוסף, היינו בשיעור בריכה לפעוטות האם יתכן שזה גם מזה?? נשמע לי מוגזם להתנזר מבריכה לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למיטל

ד''ר הדר ירדני
    06/01/2009

שלום מיטל,
    בהחלט נשמע יותר סביר שמדובר בטיטול.
    לא לוותר סתם על הבריכה.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה