שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה
    karin
    19/01/2009

שלום רב! יש לי תינוק בן שנה ששוקל 10 קילו, אוכל טוב במהלך היום אבל יושן פשוט גרוע..........במשך הלילה הוא מתעורר כל שעה/שעתיים ונעמד במיטתו לעיתים בוכה, אני לא יודעת כבר מה לעשות אני מותשת, תעזרו לי איך לגרום לו לישון כל הלילה........אני מאכילה אותו טוב לפני שינה ז"א הוא אוכל סימילאק עם דייסה 240 לפעמים קורנפלקס בנוסף והולך לישון ב21.00 ועד איזה 0.00/1.00 יושן ואז מתעורר אני נותנת לו מוצץ והוא נרדם מהראבל לא תמיד, אח"כ שוב ב2/3 בלילה מתעורר וכהה עד הבוקר אני נאלצת לקום, כבר החלפתי לו טיטול בלילה ובכל זאת הוא מתעורר אחרי זה, אני לא מאכילה אותו כי חושבת שהוא אוכל מספיק לפני שינה אבל לא יודעת אולי כן צריך להאכיל בלילה???ואם אני לא קמה בשבילו אז הוא פשוט עומד ובוכה,ובצהריים אותו סיפור הוא מתעורר אפילו כל חצי שעה/40 דקות ויושן ביום אולי 3 שעות כמובן לא רצוף ז"א הוא לא יושן הרבה ביום אז למה הוא מתעורר בלילות מה מעיר אותו? אני כבר לא יודעת מה לעשותת?עזרו לי, תודה מראש, מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה

הוספת תגובה

• karin

ד''ר בובי גרוס
    19/01/2009

הוא ודאי ישן מספיק ב 24 שעות

צריך לבדוק אם הוא לא ישן יותר מידי אחה"צ

בכל מקרה אם את בטוחה שהוא לא רעב (יש כאלו) והוא לא חולה

אז משאירים אור קטן בחדר ויוצאים מהחדר. יהייו צרחות יום יומיים וזה יפסק. הוא ילמד להעסיק את עצמו או ללכת לישון.

זה מלחמה וכמו במלחמה החזקים תמיד מנצחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שינה

karin
    19/01/2009

הוא לא חולה וזה נמשך מלידתו כבר, לא זכור לי לילה אחת שהיה יושן או לפחות כמה שעות ברצף והקטע שהוא יושן בחדר שלנו)אין לי מצב כרגע להפריד אותו) ואם אני לא אחזיר אותו למצב של שכיבה הוא ימשיך לעמוד ועוד יותר גרוע יהיה הוא לא יתן לנו לישון בכלל, לכן אני קמה מהר משכיבה אותו נותנת מוצץ לפני שיתעורר לגמרי אחרת עוד יותר קשה להרדים אותו וכה הוא נרדם לבד ואת האור אני מכבא לגמרי לדעתי אור מפריע לו אבל מה יכול להעיר אותו אני לא יודעת איך להרגילו לישון בלילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה