מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך ניתן להעסיק ולפתח תינוק כבן חציאדרי שלי01/02/2009
ברצוני לדעת כיצד להעסיק את בני בן החצי שנה בבית מכיוון שעדיין לא הכנסתי אותו לפעוטון. אני מנסה להעסיק אותו במשך כל שעות היום והייתי רוצה לדעת איך עוד אוכל להעסיקו. בברכה אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה
דנה03/02/2009אינני מומחית (אבל כן קוראת ספרים בתחום), אבל אוכל להציע לך את אותם הדברים שאני עושה עם הבן שלי (גם אני איתו בבית והוא בן 8 חודשים עכשיו): אני מדברת אליו הרבה כבר מיום היוולדו, שרה לו, רוקדת איתו במרחב, מקריאה לו סיפור ומראה לו ספרי תמונות לפעוטות (הוא מאוד אוהב את התמונות בשילוב הקול שלי), משחקים "קוקו" (בפעם הראשונה ששיחקנו את זה הוא לא ממש הבין, אבל אח"כ הוא מקשר שכשאני "נעלמת" אני עדיין שם בתודעה שלו, וכשאני מופיעה הוא מתגלגל מצחוק), "סבתא בישלה דיסה", "ידיים למעלה" (אני עושה), עשר אצבעות, אווירון, מחיאות כפיים (אני מוחאת לו),נדנדה על הידיים וכד'. אני נותנת לו לחוש מרקמים שונים (שטיח, רצפה, חול, דשא, עלים יבשים, מים וכד' וגם ניילון, נייר, שערות וכד'), בונה מגדל והוא מפרק, הוא משחק עם כלי המטבח (אלה ה"משחקים" שהכי מעניינים - מפגש של כף עם מכסה של סיר, קופסאות ומכסים בגדלים שונים), מפגיש בין עצמים. משמיעה לו מוסיקה מדיסק אהוב עליו וגם מוסיקה שונה ומגוונת. מקווה שעזרתי קצת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאדרי ודנה
ד''ר הדר ירדני03/02/2009שלום,
כמעט לא נשאר מה להוסיף חוץ מסוג עיסוי תינוקות, שחייה וכדומה. טיולים!!
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להעסיק את בני..
אדרי שלי04/02/2009לדנה והדר תודה על העצות והעזרה אעשה זאת עם בני למרות שאת רוב הדברים שאמרה דנה אני כבר עושה. אבל נתת לי עוד רעיונות שימושיים תודה רבה לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בקשר להעסקת ילד
ירון02/04/2009שלום לכולם,
קצת רקע
יש לי בן בן 7 חודשים,יש לו המון משחקים וכל יובמשך השבוע הוא נמצא אצל סבתא שלו כאשר אני ואישתי בעבודה.
הסבתות אני ואישתי מנסים להעסיק אותו כל היום אך אי אפשר, הילד רוצה שנהייה סביבו כל הזמן הוא לא מוכן לשחק עם עצמו לבד למשך יותר מ 5 דקות רצוף.
לא בנדנדה לא באונברסיטה ולא מול הטלווזיה וכמובן בשום פנים ואופן לא במיטה.
אני אובד עצות, אני לא יכול להיות איתו 12 שעות רצוף על הידיים או להעסיקו.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לירון
ד''ר הדר ירדני02/04/2009שלום ירון,
אפשרות אחת היא להכניסו למסגרת גן עם עוד ילדים.
אפשרות שנייה ללמד אותו להיות לבד, אין ברירה. חשוב לשפיות שלכם ולא פחות! להתפתחות שלו.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה את אמא מקסימה
סאמוואן16/04/2009הלוואי על הרבה מאוד ילדים אמא כמוך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)