שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    סימה
    21/02/2009

ביתי בת חצי שנה ,מידי פעם כאשר אני מחליפה לה חיתול יש לה מעט מאוד הפרשה צהובה מהנרתיק ,ממה זה יכול לנבוע?,אני רק אציין כי היא נוטלת אלטרוקסין מגיל שבוע 25 מ"ג 5 פעמים בשבוע ... שאלה נוספת ,התחלתי לתת לה מרקים לפני כשבועיים ובשאר היום אני מניקה אותה ובערב בקבוק , שאלה ראשונה היא ,במהלך היום היא אוכלת כל שעתיים וחצי שלוש(הנקה ) בשבע אוכלת ונרדמת ל4 שעות מתעוררת ואוכלת בקבוק מטרנה עם דייסה כ160 מ"ל ונרדמת תוך כדי ואז מתעוררת כל שלוש שעות ולפעמיים פחות רעבה ואני מניקה אותה .....היא שוקלת כרגע כמעט 9 קילו איך אפשר להוריד ארוחות בלילה ? עד גיל 5 חודשים הייתה מתעוררת רק פעם בלילה לאכול ולפני כחודש החלה להתעורר כשלוש פעמים בלילה .... ושאלה אחרונה ,כמו שאמרתי היא החלה לאכול מרקים לפני כשבועיים ,היום אכלה תערובת של קישוא בטטה וגזר כ60 מ"ל בערך ושעתיים אחרי הנקתי אותה אחרי ההנקה פלטה/הקיאה פעמיים וכך היה גם בהנקה אחרי ,שלוש פעמים וכמות די גדולה ,מה יכולה להיות הסיבה כך ? תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• תשובה לסימה

ד''ר הדר ירדני
    21/02/2009

שלום סימה,
    בנוגע להפרשות לא הייתי נלחצת קרוב לוודאי שאין בעיה.
    בנושא האוכל. היא שוקלת הרבה לגילה. כלומר היא לא רעבה. נהפוך הוא, נראה לי שאוכלת יתר על המידה ולכן גם פלטה אחרי האוכל.
    מספיק ודי להאכיל כל 4 שעות. אחרת לא ממש רעבה ולא ממש שבעה...
    רווחי את הארוחות ביום, תני דייסה לפני השינה ונסי לא לתת אוכל בלילה. אין סיבה שתאכל כל כך הרבה פעמים. אם צריך, שמישהו אחר יגש אליה בלילה כשמתעוררת ולא את.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה