שילשולים-שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילשולים-שאלה דחופה
    צביה
    23/02/2009

שלום רב, אני סבלתי לפני יומיים משלשולים והקאות, ואתמול בבבוקר הבן שלי בן השנה וחודשיים התחיל לשלשל ועדיין היום משלשל. אין שינוי בהינהגותו ו אוכל פחות או יותר כרגיל. הייתי רוצה לדעת האם יש צורך לשנות את כלכלתו עד שיעבור? ואיזה מזון מומלץ לתת וממה להימנע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילשולים-שאלה דחופה

הוספת תגובה

• עוד שאלה דחופה שצצה היום

צביה
    23/02/2009

הבן שלי גם התחיל ללכת לפני שבועיים ומאז הוא נופל המון ולצערי הרב על הראש ואני לא תמיד מספיקה למנוע את הנפילה כי הוא שובב לא קטן. היום נפל פעמיים. פעם אחת נפל על הראש אחורנית, בכה מעט אבל נירגע מהר והמשיך בעיסוקיו. פעם שנייה נפל על המצח קדימה וקיבל מכה מעל העין בגבה ויצאה לו מייד גולה והוא בכה המון ניסיתי לשים משהו קר אבל הוא פשוט צרח. מה עלי לעשות? יש צורך בבדיקת רופא? מה הסיכון בכל הנפילות האלה על הראש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לצביה

ד''ר הדר ירדני
    23/02/2009

שלום צביה,
    בקשר ליציאות נשמע תקין.
    בקשר לנפילות. כמובן עדיף למנוע, ואם אפשר לדאוג למשטח רך (שטיח) מה טוב.
    בכל מקרה ילד שנחבל בראש, בוכה מיד, אינו מקיא, לא מאבד הכרה, אין שינוי בהתנהגות ברוב המקרים לא תהייה בעיה. במידה וקורה כל אחד מהנ"ל כדאי להבדק.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה