מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת - 4 שבועותרינת סעדיה04/04/2009
היי,
בתי בת ה- 4 שבועות עד לפני שבוע ינקה ובנוסף אכלה סימילאק בכל 3 שעות בהמלצת האחות בטיפת חלב העלתי לה את המינון מ60 מ"ל ל- 90 מ"ל מכיוון שהיא היתה רעבה ולא הספיק לה ה- 60 בשבוע האחרון הילדה לא מפסיקה לפלוט בכל פעם שהיא אוכלת אני עושה לה 3 גרעפסים מחכה אשר היא עליי כחצי שעה ומניחה אותה במיטה כאשר היא ישנה הכל בסדר אבל אם היא לא נרדמת או שהיא מתעוררת משינה היא פשוט לא מפסיקה לפלוט כמעט חצי ממה שאכלה
בהמלצת אחות הורדתי לה את המינון שוב ל-60 מ"ל אך הפעם כל שעתיים וזה עדיין לא עוזר אני שמה אותה על הצד בטרמפולינה ובכל תנוחה מלבד תנוחת הגרעפס היא פשוט פולטת ולאחר כל הפליטות מתחילות הצרחות והבכי כמובן כי היא הוציאה הכל והיא רעבה שוב לאחר כשעה.
האם יש בעיה בעיכול?
האם יש צורך לנסות תחליף חלב אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרינת
ד''ר הדר ירדני05/04/2009שלום רינת,
על פניו נראה שאוכלת מדי.
לא ברור לי אם גם יונקת וגם אוכלת תמ"ל.
בכל אופן בהנחה שהמשקל שלה באזור 3.5 ק"ג היא אמורה לאכול 150 מ"ל לק"ג ליום. כלומר בערך 525 מ"ל ליום סהכ. אם אוכלת 6 ארוחות הרי זה בסביבות 80 לכל ארוחה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)