מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני בן שנה +ירדן15/04/2009
שלום
בני בן שנה + עושה יציאות לפחות שלוש פעמים ביום ולפעמים גם 5-6.
רוב הפעמים היציאות די רכות וניתן לראות די בברור מה אכל.
הוא נמצא מתחת לאחוזון 3 ונמצא במעקב אחר הגדילה - נולד גם כן מאוד קטן.
האם זה נשמע סביר? או שנראה לך שכאי להגיע לרופא בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לירדן
ד''ר הדר ירדני15/04/2009שלום ירדן,
באים הוא במעקב אז סביר להניח שעשו לו את כל הבירור.
אבל בהחלט שווה לבדוק באם אין בעיית ספיגה בעטייה הוא קטן ועושה הרבה יציאות.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן
צביה15/04/2009שלום רב,
קראתי את ההודעה שלך והוצאת לי את המילים מהפה.
הבן שלי בן שנה ושלושה חודשים נימצא באחוזון 5, יש לו 3-5 יציאות ביום די רכות וממש אפשר לראות כל מה שאכל. אנחנו במעקב קבוע אצל הרופא בגלל המישקל והכל נימצא תקין ואני עדיין מודאגת.... אז רק רציתי לומר עד כמה שאני מבינה את דאגתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - המשך לשאלתי
ירדן16/04/2009שלום ד"ר
היינו פעם אחרונה אצל אנדוקרינולוג בפברואר
ואז לא יחסתי חשיבות לריבוי היציאות כך שלא ידענו את הרופא בעניין
התור הבא שלנו ביוני האם אפשר להמתין או לנסות להקדים? או לפנות לרופא הילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לירדן
ד''ר הדר ירדני16/04/2009שלום ירדן,
כדאי להתייעץ. לא בלחץ, אבל כדאי.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)