מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלותקרן19/04/2009
בוקר טוב,
1.ביתי בת החודשיים פולטת די הרבה במהלך ואחרי האוכל.
אני מעלה אותה לגרפס ולפעמים היא פולטת אחרי הגרפס כמות יפה של אוכל.
עיקר הפליטות שלה הם אחרי האוכל. היא משחקת ומשתוללת "מדברת" איתנו ואני חושבת שכל ההתרגשות הזאת מביאה אותה לפלוט.
מה אפשר לעשות כדי לצמצם עד כמה שניתן את הפליטות?
אני מאכילה אותה בסימילאק אדוונס, לפני שבוע וחצי הייתי אצל רופאת ילדים שהמליצה לתת לה אינפמיל לפליטות אבל גם האוכל הזה לא עזר במיוחד והיא המשיכה לפלוט. מה שגם עשה לה עצירות וכאבים ביציאות.
האם אפשר להוסיף קונפלור לאוכל? אם כן, מה המינון לתינוקת בת חודשיים?
2. יש לביתי פצעונים אדומים על הפנים (רק בלחי אחת).זה נראה לי כמו פצעוני חום אולם אני לא בטוחה. מה אפשר לעשות? אני משתדלת לנקות לה מס' פעמים ביום את הפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקרן
ד''ר הדר ירדני19/04/2009שלום קרן,
לא לשחק יותר מדי עם הכלכלה ולא להחליף שלא לצורך.
לוקח כשבועיים להתרגל לכל שינוי.
החזיקי אותה זמן ארוך יותר אחרי האוכל.
כל עוד עולה במשקל, הניחי לה.
בנוגע לפצעונים - נשמע כמו משהו שקשור בהורמונים של הלידה וההריון. יחלוף. לא לדאוג ולא "לשחק".
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קרן19/04/2009החלפנו לה את האוכל בגלל שהרופאת ילדים אמרה לנו. היא ביקשה שננסה קופסא אחת ונראה אם זה עוזר לה.
לא נראה שזה עוזר. אז חזרנו לסימילאק.
הבעיה היא שגם שאני מחזיקה אותה הרבה אחרי האוכל ואח"כ מניחה אותה או בעריסה או בטרמפולינה היא פולטת. זה כאילו ישר ששמים אותה במיטה היא מתחילה לפלוט.
ניסינו להגביה לה את המזרון אבל גם זה לא עוזר.
השאלה היא האם מעבר למשקל יש השלכות לכך שהיא פולטת?
תודה על התשובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקרן
ד''ר הדר ירדני20/04/2009שלום קרן,
אם עולה יפה, אין בעייה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)