עקיצות יתושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקיצות יתושים
    שני
    25/05/2009

תינוק בן 9 חודשים שכל הזמן נעקץ.

מה לדעתך תרופת המנע? בבית מרקחת המליצו לי על משחה למרוח עליו וזה יבריח את היתושים. אכן?

האם המנורה הכחולה שתולים בחלל החדר והיתושים נמשכים אליה ומתים - מותר לשים בחדר תינוק?

כשהוא כבר נעקץ - במיוחד בראש - מה למרוח על מנת להקל??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקיצות יתושים

הוספת תגובה

• שלום שני

צביה
    26/05/2009

היי שני,
    עד שד"ר הדר ירדני תענה לך וזה יקרה במהרה, אני אייעץ לך מנסיוני הרב עם עקיצות יתושים.
    הבן שלי בן שנה וחמישה חודשים, איך שהגיע האביב הוא כל הפנים שלו מדי יום נעקצו יותר ויותר.
    מה שעזר לי לאחר העקיצה זה פנסטיל ג'ל שמרגיע ומונע ממנו לגרד ולסבול והעקיצות נעלמו יותר מהר. ולמניע אני קניתי בהמלצת הרופא שלנו ספרי שניקרא מוסי גרד נימצא בסופר פארם במחלקת טבע, זה ספרי טבעי עם ריח די חזק אבל לא מזיק, ואני פשוט מרססת לו על המיטה מסביב, על המגן ראש, וגם על הפיג'מה שלו קרוב לפנים. מותר גם למרוח על הגוף אבל ראיתי שאין צורך ומאז אין אף עקיצה!!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל תוספת מיותרת

ד''ר הדר ירדני
    26/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה