תנועה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועה מוזרה
    גל
    31/05/2009

שלום רב

בתי בת חצי שנה, רציתי לשאול על משהו שנראה בעני מוזר, כאשר היא שוכבת על הגב נראה לי בעיקר בערב היא מתסכלת על התיקרה כמה שניות ועושה זאת מס' פעמים (בתיקרה אין כלום) בנוסף לעפמיים מזיזה את הראש מצד ימין לצאת שמאל כזה ( כמו שאומרים לא, עם הסנטר למטה), האם זה מחייב בדיקה? ההתנהגות שלה נורמלית לגילה אבל אילו תנועות קצת מוזורת בעני.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועה מוזרה

הוספת תגובה

• תשובה לגל

ד''ר הדר ירדני
    01/06/2009

שלום גל,
    נשמע תקין, אבל קשה לדעת במקרים כאלו כי צריך לראות.
    עצתי - הסריטי והראי לרופא ילדים.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשןבה לגל

שירלי
    02/06/2009

שלום לך, רציתי להרגיע אותך

בני בן 10 חודשים אוטוטו וגם לו יש את התנועה הזאת ממזמן שהוא אומר כאילו לאלא זה נורמלי כי רופאת הילדים שלו אמרה שזה מין משחק בשבילו וזה שהוא מסתכל כל התיקרה שהוא שוכב, אז כנראה שסתם בא לו... אל תתרגשי

אבל תעשי מה שד"ר הדר אומרת בכל מקרה כין אני לא שוללת אני רק משתפת בחוויות שאנחנו האמהות עוברות מדי יום ביומו...

תודה ונחת מהילד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה גם לד"ר וגם לך (:

גל
    02/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה