שאלה דחופה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה...
    נועה
    01/06/2009

לילה טוב.
    בני בן 10 חודשים עם חום מאתמול בבוקר החום נע מ- 38 עד 39.1 היום בצהריים אני נותנת לו נרות וזה עוזר להורדת החום, היינו אצל הרופא אתמול והוא אמר שיש טיפה אודם בגרום ושזה ויראלי.
    השאלה היא זו: מדדתי לו חום עכשיו והיה לו 38.1 בזמן שהתלבטתי אם לשים לו נר הוא כבר נרדם, האם להעיר אותו בשביל זה?
    אני לא יודעת אם לחכות שהוא יקום לאכול כי אני לא רוצא להאכיל אותו כשהוא עם חום.
    ממתינה לתשובה.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה...

הוספת תגובה

• תשובה לנועה

ד''ר הדר ירדני
    02/06/2009

שלום נועה,
    לצערי אין לי אפשרות לענות על שאלות "בזמן אמת"
    מקווה שמרגיש טוב.
    בכל אופן אין הכרח לתת אקמול או כל תכשיר אחר, באם מדובר בחום גוף כפי שתארת והילד מרגיש טוב.
    אין גם בעיה לאכול כשיש חום, אם חש בטוב, ואם לא, אפשר לתת משהו להורדה, לחכות חצי שעה ולהאכיל.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נועה
    02/06/2009

קודם כל תודה על התשובה.

רציתי לשאול: ברוך השם עבר לבני החום אבל מהיום בצהריים הוא שילשל 3 פעמים.
    האם יש קשר בין שני הדברים והאם יש מקום לדאגה?
    רציתי גם לשאול: היום הוצאתי אותו קצת לטייל בעגלה שינשום אוויר צח זה בסדר או שהייתי צריכה לחכות עוד יום לפני שאני מוציאה אותו מהבית{ רק אתמול בלילה הפסיק לו החום}?
    תודה מראש
    לילה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנועה

ד''ר הדר ירדני
    03/06/2009

שלום נועה,
    קרוב לוודאי שכן, וקרוב לוודאי שהחום היה חלק ממחלת המעיים.
    אין סיבה לדאגה.
    אויר צח זה יופי. אין סיבה לכלוא בבית.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה