מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מותר לעשן בזמן הנקהשרה30/06/2009
האם נכון שעישון בזמן שמניקים אכן משפיע על החלב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשרה
ד''ר הדר ירדני01/07/2009שלום שרה,
עישון ליד הילד ובכלל מזיק מאד.
גם אם מעשנים כביכול "לא ליד הילד"....
מחקרים הוכיחו קשר למות עריסה, בעיות נשימה...
בקיצור, למען ילדיך ולמען בריאותך, הפסיקי!
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בנושא עישון...
אמא בוגרת05/07/2009שלום,
אני הפסקתי לעשן עוד לקראת הכניסה להריון, ולא חזרתי מאז (למרות שאני לא מניקה).
בתי בת כמעט חודש היום. אני, כאמור, לא מעשנת (לא רוצה להריח בעשן ליד הילדה שלי).
אבל - אמא שלי מעשנת (כמובן, לא ליד הילדה). לפני כמה ימים יצאנו לטייל, ואמא הדליקה סיגריה במרחק כמה מטרים מנויה. אמרתי לאמא שלא תעשן, אבל היא אמרה שהיא לא מעשנת ליד הילדה.
אני רוצה מגיל 3 חודשים לחזור לעבוד, ושאמא שלי תטפל בבתי. לאמא שלי יש לניסיון ענק עם תינוקות, היא כל כך טובה עם נויה ועם האחיינים שלי, היא פשוט מדהימה, ורק איתה (ועם בן זוגי) אני לגמרי שקטה להשאיר את נויה. רק העניין הזה של העישון - כמה זה מסוכן לעשן 4-5 מטר מתינוקת? אני יודעת שאם אני אגיד לאמא, היא תגיד שהיא גידלה אותנו וגם את האחיינים שלי, והכל היה בסדר..
בקיצור, האם סיגריה כמה מטרים פעם בכמה שעות זה מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנויה
ד''ר הדר ירדני05/07/2009שלום נויה,
גם כשמעשנים רחוק מהילד הרי שהריח נדבק בבגד, בידיים, בפה וכו.
אין הנחות.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)