מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום אצל בן כמעט 6 חודשיםטל08/08/2009
השבוע הוא יהיה בן 6 חודשים. הוא מתנהג פחות או יותר כרגיל. בדר"כ ישן בלילה אבל אתמול בלילה בכה וכשהרמתי אותו הרגיש חם. מדדתי חום היה 39.2C. החלפתי חיתול שהיה מלא פיפי, נתתי אקמולי, עשה גם אמבטיה במים פושרים, נתתי לו גם לינוק וגם אכל מבקבוק (90CC של חלב שאוב + כ 100CC מטרנה) ונרדם. התעורר כרגיל ב 7:30, היה לו 38.4 חום, מלא פיפי, שוב נתנו 4.2CC אקמולי, יניקה וגם אמבטיה.
ב 11:00 שוב נודניק עם 38.2 חום ושוב קיבל אקמולי.
סה"כ מתנהג פחות או יותר כרגיל אבל הוא מרגיש חם כך יודעים שיש לו חום.
כמה אקמולי אני עוד יכולה לתת? האם יש סיבה ללכת היום למוקד או עם עצם זה שאוכל ועושה פיפי ומתנהג פחות או יותר כרגיל אני יכולה לחכות לרופא ביום ראשון.
יש לציין שאני (האמא) כרגע מקבלת MOXYVITE לדלקת באוזן והיה לי חום לפני שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטי משקל
טל08/08/2009לפני כשבועיים וחצי קיבל זריקה שניה של פרבנר ושקל אז כ 7.5 ק"ג.
אחרי הפרבנר היה ממש נודניק אבל לא היה לו חום.
כיום אוכל יניקה, חלב שאוב או תחליפי חלב שלב 1 (מתכוונת השבוע להעביר לשלב 2). אוכל גם מרק עוף ופירות. מקבל VITAMIN D וברזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לטל
ד''ר הדר ירדני09/08/2009שלום טל,
נראה שמדובר במחלה וירלית.
כל עוד אוכל ונותן שתן, והחום בסך הכול במגמת ירידה, נראה שאין סיבה לרוץ.
אין חובה לתת אקמול ב 38.2 (אם לא מרגיש אומלל), אפשר להמתין, לעשות אמבטיה של 20 דקות לפחות במים פושרים כולל הרטבת הראש. להוריד בגדים, לראות שלא חם מדי בבית.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)