שאיבת חלב-אני מניקה כבר 3 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת חלב-אני מניקה כבר 3 שבועות
    ענת
    10/08/2009

ברצוני לצאת ביום חמישי לשעתיים ואני רוצה לשאוב חלב לתוך בקבוק.
    שאלותי היא:האם התנוקות לא תתרגל לבקבוק ותעש בעיות בהנקה אחר כך? היכן שומרים
    את החלב? ואיך נותנים לה-צריך לחמם קצת?להשאיר קצתב חוץ?ישר מהמקרר?אשמח לתשובה.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שרית שלום

ד''ר קווין שרייבר
    10/08/2009

היא לא תתרגל
    שומרים במקרר. יכולים לשים מיד במקרר
    כדי לחמם את הבקבוק במים חמים
    יכולים להשאיר את החלב במקרר ל8 ימים
    כל טוב
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה-כמה כמות צריך לשים בבקבוק?

ענת
    11/08/2009

זאת אומרת איך אני יודעת כמה כמות היתי צריכה לאכול?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית שלום

ד''ר קווין שרייבר
    11/08/2009

אני ממליץ לתת מנות של 30CC . כך לא מבזבזים הרבה מהחלב.
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיוני

נועה
    11/08/2009

אני הרבתי לצאת מהבית ולהשאיר חלב שאוב. בסופו של דבר התינוק שלי התרגל לבקבוק ולא רצה שד אבל זה היה אחרי מספר רב של האכלות מבקבוק ולכן פעם - פעמיים לא יגרמו נזק. אני נתתי מנות קטנות של 30 אחת אחרי השנייה משום שאם התינוק לא מסיים את המנה אין לך אפשרות לקרר ולחמם מחדש ובניגוד לפתגם הידוע - בוכים גם בוכים על חלב שנשפך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקבוק טומי טיפי עם זרימה איטית

קטיה
    13/08/2009

היי!
    אני יניקה כבר כמעט 5 חודשים את התינוקת, החל מגיל חודש בערך פעם ביום, בדרך כלל בערב הייתי נותנת לה בקבוק עם חלב שאוב, היום אנחנו בבלל לא יוצאים מהבית בלי בקבוק . והיא לא התרגלה לבקבוק ובכיף יונקת מהשד. ממליצה על בקבוקים של טומי טיפי- הכי קורב לאמר (ככה הם נקראים)עם פיטמה לגיל 0- זרימה מאוד מאוד איטית.יועצות הנקה ממליצות שמישהו אחר יתן בקבוק ולא אמא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה