מספר שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות...
    ליהי
    11/08/2009

שלום!
    בתי בת 7 שבועות. יונקת מלא.
    אתמול היתה לה יציאה אחת משמעותית ועוד מספר הכתמות במהלך היום - כשההכתמה האחרונה היתה ירקרקה. כמה יציאות צריכות להיות לתינוקות בגילה?
    האם זה תקין?
    בנוסף, עוד שאלת יציאות - שמתי לב שהיא ממש לא סובלת להיות עם חיתול רטוב, היא פוצחת בצווחות מיד לאחר מתן שתן. לפעמים היא מראה אי נוחות - עד צווחות לפני מתן שתן. ובאופן כללי מעדיפה לתת שתן כשהיא ללא חיתול - בזמן החלפה, אמבטיה (היא נראית הרבה יותר נינוחה ואפילו מחייכת חיוכים רחבים סביב כך) האם זו תופעה מוכרת? האם יש צורך בבדיקת שתן או משהו דומה?

פטריה - שתינו סובלות מפטריה. מטופלות בדקטרין - הבעיה היא שאני לא מצליחה לתת לה את הדקטרין כפי שהתבקשנו ע"י הרופא - על מוצץ, 4 פעמים ביום, לאחר הנקה. אני לא מצליחה לתת לה משתי סיבות עיקריות - במהלך הבוקר, צהריים היא מסרבת לקחת מוצץ כרגיל, ובמהלך הערב היא יונקות המון במרווחים קצרים כך שיוצא שאני מפספסת את הרגע המתאים לתת לה את המוצץ...

אני לוקחת אוגמנטין ואדוויל עקב מסטיטיס, זו פעם שלישית מאז שנולדה שאני מקבלת אנטיביוטיקה מסוג זה. האם יכול להיות שהתינוקת מנומנמת יותר ושיש לה פריחה בגלל שימוש שלי באוגמנטין או אדוויל? (אני חושבת שזה המצב כיוון שלי יש את אותו הדבר - וזה מאז תחילת השימוש באנטיביוטיקה)

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות...

הוספת תגובה

• תשובה לליהי

ד''ר הדר ירדני
    11/08/2009

שלום ליהי,
    נא לפנות לבדיקה. יתכן והתפרחת והנמנום הם סימן לאלרגיה לפניצלין.
    בנוגע ליציאות - יתכן וגם קשור לאוגמנטין.
    דקטרין אפשר גם למרוח בעדינות עם האצבע ואין צורך 4 פעמים ביום. גם 2 מספיק.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה