מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אף סתום לבת חודשייםאדווה13/10/2009
שלום רב,
אני ממש אובדת עצות, לבתי בת החודשיים יש אף סתום שמאד מקשה עליה את הנשימה: היא מחרחרת, נושמת בכבדות , בוכה כי זה מציק לה..נחנקת באוכל..
ניסנו הכל: מי מלח, סטרימר, אנאלציה, בצל ליד המיטה, אדים חמים וכלום לא עוזר...
רופא הילדים הסביר שמדובר ברירית האף שבצירוף לאף הקטן מקשה עליה את הנשימה.
כולנו סובלים ובעיקר הקטנה האם תוכלי לייעץ מה עוד ניתן לעשות? או לספר מנסיונן של אמהות אחרות מתי זה אמור לעבור?
תודה,
אדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים?
אדווה14/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדווה שלום
ד''ר קווין שרייבר14/10/2009את עושה את כל הדברים הנכונים.
אני לא יודע אל עוד משהוא
אם אני מוצא אני אכתב לך
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטפטף טיפות של שמן אקליפטוס
מירב15/10/2009גם לנו בדיוק אותה הבעיה,
לטפטף טיפות של שמן אקליפטוס במגן ראש של המיטה
זה עוזר להם מאוד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה******* שמן אוקליפטוס מסוכן *****
ד''ר קווין שרייבר15/10/2009צריכים להיזהר מאד אם שמן אוקליפטוס . אם השמן על העור של תינוק לזמן רב ובפרט בלילה זה יכול לגרום לפירכוסים!!! נא ליזהר!!!!!
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לגבי שמן אקליפטוס
איילת16/10/2009בתכשירים טבעיים דוחי יתושים יש שמן אקליפטוס וכמו כן בשמנים ארומתיים דוחי יתושים. האם לא ניתן להשתמש בתכשירים ושמנים אלו בתינוקות?
האם עדיף תכשיר המכיל DEET?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת שלום
ד''ר קווין שרייבר17/10/2009בודאי לא הייתי משתמ ש אם משכה כולל שמן אקליפטוס בתינוק מתחת לגיל 6 חד ורב הרופאים היו אומרים מתחת לגיל שנה
DEET כמו כן לא ממולץ מתחת לגיל שנה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר למרוח סביב המיטה של התינוקת
איילת17/10/2009משחה דוחה יתושים שמכילה אקליפטוס.. ? המגע עם העור הוא בעייתי או גם נשימת הריח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת שלום
ד''ר קווין שרייבר18/10/2009נשימתי לא כל כך בעיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)