בריחת שתן גיל שנתיים ושמונה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן גיל שנתיים ושמונה חודשים
    ענת
    02/11/2009

שלום דר' בתנו גמולה מזה 4 חודשים,יום ולילה מלא.
    ב 3 חודשים אחרונים סובלת מעצירויות ,עושה כל 5 ימים ,מפחדת לעשות קקי מרקדת בבית ועצבנית ,התחלנו פגלקס,עזר מעט אך הרופא המליץ על שמן פרפין כל יום במשך שבועיים,אנו נותנים לה כל יומיים כי אחרת הקיבה ממש ממש רקה ונוזלית. עכשיו עושה כל 3 ימים אך עדיין משתדלת לדחות את ההליכה לשרותים וקר אם אין לה ברירה היא עושה.
    במקביל כבר חודשיים עושה בחצי שעה כמה פעמים פיפי,ברטיבה בשנת הצהריים לפעמים וגם בלילה בערך 3 פעמים בשבוע, או שמדי פעם בורח לה פיפי לפני שהיא מספיקה להגיע לשרותים. הרופא נתן בדיקת שתן תרבית,כבר חודש אנו מנסים אך היא לא מוכנה לעשות בכוס בשום אופן ועד שהיא כבר מסכימה אז היא רואה את הכוס ולא יוצא לה.
    אני מאוד נקווה שהשבוע אחרי שהצלחתי קצת להגיע לליבה היא תעשה בכל אופן אני נמצאת כרגע בהריון מתקדם והרופא אומר שבריחת השתן יכולה להיות גם תגובה פסיכולוגית שלה. יש לציין שלא כואב לה כלום ולא שורף ואין לה חום.
    אני חשבתי שזאת יכולה להיות תגובה של העצירות ומאוד חוששת שכבר חודשיים אני "מזניחה"ולא נשללה עדיין העובדה של אולי דלקת בדרכי השתן,אך היא ממש סירבה עד אתמול.
    מה דעתך? האם הריגרסייה הזאת יכולה להיות כתוצאה מעצירות,ההריון שלי? האם יכולה להיות דלקת בדרכי השתן ללא חום וצריבה ואם כן מהו הטיפול?
    סליחה על האורך
    ממתינה לתגובתך
    תודה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ענת שלום

ד''ר קווין שרייבר
    04/11/2009

הפורום מיועד לילדים מתחת לשנתיים אבל...

ה דעתך? האם הריגרסייה הזאת יכולה להיות כתוצאה מעצירות,ההריון שלי?
    שני אילו בודאי אפשרויות טובות למה זה קורה

האם יכולה להיות דלקת בדרכי השתן ללא חום וצריבה ואם כן מהו הטיפול?
    הייתי עושה בדיקת שתן לשלול

דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה