מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדת מאודמיכל04/11/2009
שאלה אחרונה באמת
הלחץ ממשיך
לא ידעתי ולכן שגיתי
אני הרתחתי מים ושמתי בבקבוק להתקרר
בקבוק של MAM ללא ביספינול. הבקבוק לא היה סגור עד שהתקררו המים
יחד עם זאת האם זה מסוכן לבת שלי???????? לא ידעתי ואני ממש דואגת
עכשיו אני מקררת בנפרד אבל האם היא שתתה רעל? כתוצאה מכך?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
ד''ר קווין שרייבר04/11/2009האם זה מסוכן לבת שלי
לא לא לא
את צריכה להירגע ולהנות מילדיך!
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר
מיכל04/11/2009אני מתכוונת מים רותחים שהתקררו ומהם אני מכינה אוכל לילדה
אתה הבנת שזו הכוונה שלי? אתה מבין למה אני מודאגת????
אני מצטערת על איך שזה נשמע שאני כזו היסטרית מהעניין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה מסבירה שוב
מיכל04/11/2009מים רותחים שמתי בבקבוק
כשהם התקררו הכנתי מהם אוכל
ככה חודש ימים
ישיר -רותחים בבקבוק ואז מכינה מהם סימילאק לילדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל תקשיבי
אמא נועה04/11/2009אני רואה את ההתכתבות שלך עם הרופא,ואני מבקשת את רשותך להציע לך משהו, אם לא מתאים לך,תתעלמי.
: הלחץ שלך לא בריא,יש בטוח עוד אלף דברים שאת לא בטוחה בהם בקשר לתינוקת, וגם תמיד יהיו וחייבים לקבל את זה שזה חלק מהעניין. כולנו, כל האמהות החדשות עושות וטועות ומתבלבלות ולומדות, ותודה לאל אנחנו לא קוראות בעיתון כל יומיים על תינוקות שמורעלים מבקבוקים וכן הלאה. ההוראות שנותנים לנו לטיפול בתינוקות הן לא חיים ומוות, ולא קורה כלום אם אנחנו לא עושים מושלם כל הזמן, תחשבי על זה: תינוקות גדלים ומתפתחים לאורך דורות, כשההמלצות הרפואיות כל הזמן משתנות ולא קורות קטסטרופות כל כך בקלות.
אני מציעה לך למצוא אמא ותיקה שאת סומכת עליה כדי להתייעץ איתה ולקבל פרופורציות בנושאים שונים,או אחות טיפת חלב.כ ככל שאת תהיי יותר רגועה ככה גם התינוקת שלך.אגב, את ההצעה שנתתי לך אני מיישמת בעצמי, כששמתי לב שאני נלחצת ונכנסת לסרטים החלטתי להתייעץ קבוע עם שתי אמהות ותיקות שאני מעריכה את איך שהן מגדלות את הילדים שלהן, זה עוזר לי מאוד ומאזן אותי. רק טוב שיהיה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
מיכל04/11/2009הי
את צודקת בהחלט
אני יודעת שזה מה שאני צריכה
אני רק רוצה לדעת שלא עשיתי וגרמתי לנזק
אין לי מישהי שאני ממש סומכת עליה כרגע
אני ממש מרגישה לפעמים אשמה שאני ככה לא בטוחה
אני יודעת שזה ישמע לך מוזר אבל הלחץ שלי הוא רק בעניין של האוכל-סטרליזציות וכאלה
לא קיבלתי הדרכה טובה ולכן אנילא סומכת על טיפת חלב
זה הכל
רק רוצה לדעת סופית בנוגע לזה ששמתי מים רותחים בבקבוק והאכלתי אות העם המים האלה
חוץ מזה אני ממש מסכימה איתך ותודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)