מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימילק ומטרנהדני10/11/2009
שלום רב,
בני בן חודשיים וחצי ואוכל בעיקר סימילק , כאשר אני שואבת כ-40 גר לכל ארוחה (כשליש מכל כמות האוכל) . נראה כי בקרוב אפסיק לשאוב כי כמויות החלב קטנות עם הזמן.
אני רוצה לבדוק האם אפשר לתת לו גם סימילק וגם מטרנה , כדי להיות יותר בטוחה שהוא מקבל את כל המרכיבים הנדרשים (לקח מפרשת רמדיה). האם זה אפשרי ? האם כדאי לתת ארוחה אחת סימילק וארוחה אחת מטרנה , או יום אחד סימילק ויום אחר מטרנה? או שזה לא משנה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי10/11/2009גני היקרה
אין כל צורך בערבוב פורמולות מטרנה וסימילאק לסירוגין.
הלקח ממטרנה נלמד על ידי כולם כולל משרד הבריאות והחברות המכינות את המזון.
לילה טוב
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הלקח שנלמד
ג'ני11/11/2009שלום,
הרשה לי לא להסכים איתך. הלקח של רמדיה בוודאי נלמד, אך אף מוצר לא חסין מטעויות.
דוגמה פשוטה : מאות מטוסי נושאים נפלו והתרסקו ורב רובם של הלקחים נלמדו, הופנמו ובוצעו פעילויות שיפור , וזה עדיין לא מונע ממטוסים להתרסק מדי פעם. נכון שאיזשהי בעיה באחת מתרכובות המזון לתינוקות היא קטנה , מזערית ממש, אך היא בהחלט קיימת. ואם אפשר עוד יותר להקטין את הסיכון ע"י האכלה לסירוגין של שתי תרכובות , אז למה לא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום סיבה לשגע את מערכת העיכול
רות11/11/2009במתן שתי פורמולות. אני נותנת מטרנה ומאוד שקטנה שהתינוקות שלי מקבלת פורמולה איכותית. הלקח מרמדיה גרם לי להעדיף תמ"ל כחול לבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב 2 פורמולות
ליטל12/11/2009היי,
אני מסכימה איתך לחלוטין,שילוב של 2 פורמולות סתם מבלבל וגורם יותר לגזים (מניסיון)
גם אני משתמשת במטרנה ומרוצה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרנה זה כמו מים בצבע לבן, לא?
איילת12/11/2009למה זה משגע את מערכת העיכול. היא בכל מקרה עובדת מה משגע בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(
גל12/11/2009לכל פורמולה הרכב מעט שונה אחת מכילה שמן דקל אחת לא, ויש עוד הרכבים שונים.
מערכת העיכול צריכה להתרגל ושמשנים את זה זה משגע את הגוף.
אם החלטת על פורמולה מסוימת שאת רואה שזה טוב לתינוק אז רצוי לדעתי להמשיך אם אותה פורמולה, ואם בא לך לשנות אחרי חצי שנה למשה אחר אפשרי אבל צריך להיות עקביים ולא לשלב כמה פורמולות ביחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי עדיין למה זה משגע.
איילת13/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)