תנועות לא רצוניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות לא רצוניות
    אלנה
    28/11/2009

שלום רב!
    בני בן ה4 חודשים, יונק בלבד סובל מרפלוקס "שקט" ללא פליטות. חלק ניכר מהיום הוא נמצא באי שקט בשל הצרבות והגרפסים החוזרים. אנחנו אמורים להגיע לאבחון אצל רופא גאסטרו בשל עליה קטנה מאוד במשקל בחודש האחרון. עם זאת, יש משהו נוסף שמטריד אותי.לפעמים כשמשכיבים אותו אפשר לראות כי הוא "מיישר" את כל הגוף וקצת מתקשח לכמה רגעים ומרפה, כך כמה פעמים. אם הוא מחזיק צעצוע ומביא אותו לפה, אז התנועות האלה גורמות לזה שהיד מתיישרת לצד הגוף והצעצוע נופל, כמו כן נראה כאילו הוא שואף אוויר בחוזקה ברגע כזה. לקראת סיום היניקה הוא מתנתק מהשד, מסובב את הראש לצד הנגדי לכמה שניות ושוב חוזר וזה לא נראה כמו משחק. בנוסף, הוא כל הזמן רוצה להכניס משהו לפה ולמצוץ, לנשוך ולפעמים כאילו ללקק . אציין שלמעט התופעות הללו הוא תינוק שמתפתח כמו שצריך: מושיט ידיים, מחזיק צעצוע ומכניס לפה, מחייך וצוחק. גם מתוך שינה נראים לפעמים מן קפיצות כאלה והזזה של הראש מצד לצד. עד עכשיו ייחסתי את התופעות לרפלוקס וגאזים, אך אני רוצה לוודא שזה אכן מתאים לאבחנה ואני לא מפספסת משהו חמור יותר. האם צריך לבצע אבחון נוסף למעט הגאסטרו?

בתודה מראש
    אלנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות לא רצוניות

הוספת תגובה

• אלנה שלום

ד''ר קווין שרייבר
    29/11/2009

האם צריך לבצע אבחון נוסף למעט הגאסטרו?
    לעכשיו לא

בהצלחה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה