אלרגיה לחלב פרה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחלב פרה?
    ליאת
    02/12/2009

שלום,

בני בן 10.5 חודשים.
    עד עכשיו ניזון מהנקה וכמובן בחודשים האחרונים גם ממוצקים כפעמיים ביום. בימים האחרונה הפסיק לינוק מרצון.
    עד גיל 4.5 חודשים בערך היינו משלבים לו בנוסף להנקה עוד מנה פעם ביום של מטרנה חלבית והכל היה בסדר.
    בגיל 4.5 חודשים פתאום התחילו לו המון גזים בריח מזעזע והוא סבל נורא מכאבי בטן.
    לבסוף עברנו לאחר שינסינו מס' פורמולות כמו סימילאק טופ וכו' לפי עצת הרופא שלו לנוטרמיגן והכל הסתדר.
    יש לציין, שבגיל 5 חודשים נכנס לפעוטון ומאז פיתח אסטמת ילדים לאחר שחטף הרבה וירוסים מהילדים.

הפרופ' שהיינו אצלם- מומחה רפואת ילדים ומומחית למחלות ריאה אצל ילדים אמרו שהנוטרמיגן הוא חומר מעובד מאוד ושכדאי לנסות שוב תמ"ל חלבי.

התחלנו לתת לו מדי פעם- פעם ביום סימילאק אדוונס ואני וחושבת שהיו לו קצת גזים וחוץ מזה הכל בסדר.
    היום נתתי לו מטרנה חלבית והוא הקיא אותה פעמיים. יש לציין שלפניה עשינו לו אינהלציה + טיפול מונע במשאף לפי הוראות הרופא עקב התקף קוצר נשימה שהיה השבוע.

מה דעתך? האם ההקאה נובעת מעצם אכילת המטרנה או שאולי בגלל שלפני כן קיבל אינהלציה וטיפול במשאף?

מצטערת על השאלה הארוכה והמפורטת אבל חשוב לי מאוד שלבני תהיה תזונה טובה מאחר והוא חולה הרבה.

תודה רבה,

שירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחלב פרה?

הוספת תגובה

• שירה שלום

ד''ר קווין שרייבר
    02/12/2009

אי אפשר לדעת בדיוק למה הוא היקאי

הייתי חוזר לסימילק לעכשיו

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה