רפלוקס בתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס בתינוק
    יהלי
    10/12/2009

לרופאים שלום,
    יש לי תינוק בן חודש מאז שנולד הוא השמיע מן קולות חנק בזמן האוכל ובזמן יציאה(קקי)
    הוא התחיל כלכלה עם הנקה +סימילאק תוספת לאחר 12 ימים הופיעה פריחה והוחלט לתת לו תוספת של נוטרמיגן כי הוא אלרגי לחלב. השבוע החריפו הקולות ובמרפאה הרופאה אמרה שיש לו כנראה רפלוקס. ביומיים האחרונים אני רק מניקה אבל הילד לא רגוע אני לא מצליחה להבין האם זה בגלל שאולי חסרה לו התוספת או שהרפלוקס מפריע לו. ניסיתי שוב נוטרמיגן והוא היה ממש בהתקף של הקולות , הרופאה אמרה להוסיף קצת קורנפלור. יש לציין שהוא עולה במשקל אבל הוא לא רגוע ואני מאוד לחוצה. הייתי רוצה להבין קצת יותר על הרפלוקס והטיפול.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלוקס בתינוק

הוספת תגובה

• יהלי

ד''ר קווין שרייבר
    11/12/2009

רפלוקס שייך לשרורום בכניסה לבטן שהם חלשיםץ\. עם זה אוכל יכול לעלות ולגרום לפליטות/הקאות. ג"כ מקבלים גזים. את מקבלת את הטיפול הנכוןץ השאלה היחידה זה האם להוסיף טיפול תרופתי. כדאי לך לקבוע תור לרופא שלך לשבת לדבר על האופציות

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה