תינוק לאחר מחלה - דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק לאחר מחלה - דחוף!!!
    עדי
    15/01/2010

שלום רב,
    האמת שאני לא יודעת מאיפה להתחיל.....
    עד לפני שבוע הרגשתי שלילד התפתחות תקינה ואף מהירה. הוא בן 11 חודשיים, הולך מסביב לרהיטים, התחיל ללכת כמה צעדים לבד לפני כשבועיים, מוחא כפים, אומר אבא אמא (מבלי להבין את המשמעות לדעתי), תופס חפצים קטנים כמו פינצטה. אינו יודע להצביע, לשים ידים על הראש ול
    לפני כשבוע היה לו חוםלא גבוה ושלשולים, בנוסף יוצאות לו 4שניים ביחד. הילד בריא מיום שלישי אך מאז המחלה יש שינוי בהתנהגותו. אינו מוכן לאכול כלום מלבד בקבוק סימילאק ובמבה, לפני כן הוא אכל הכל, מאז המחלה הוא לא מנסה אפילו לטעום. הוא היה אןכל גמדים על ימין ועל שמאל ומאז המחלה הוא פשוט מעיף את זה. בנוסף לפני המחלה הוא הלך לבד ללא תמיכה וכרגע יש נסיגה, הוא לא מנסה ללכת ויורד ישר לזחילה. דבר נוסף זה שגם פתאום לפעמים הוא לא מגיב לשם שלו (מגיב נגיד 1 ל 4) אין לו בעיית שמיעה מכיוון שאני שמה לב שהוא שומע צלילים ואם אני שורקת הוא ישר מסובב את הראש ושומע מווסיקה
    האם יש סיבה לדאגה?? האם זה נורמלי בעקבות המחלה או יציאת שיניים? האם יכול להיות חשד לאוטיזם???? אני ממש לחוצה.......
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק לאחר מחלה - דחוף!!!

הוספת תגובה

• עדי שלום

ד''ר קווין שרייבר
    15/01/2010

עם סיפור כזה בוודאי כדאי בדיקת רופא. זה יכול להיות תקין אבל זה צריך השגחה לראות אם באמת היכולות שלו מדרדרות
    בהצלחה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה