מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוזן אדומהאמאלה19/01/2010
שלום,
בני היקר בן 7.5 חודשים, אחוזון 75 משקל 90 גובה
יש לו אסטמה של העור קלה
בימים האחרונים בוכה יותר, אין לו עדיין שיניים וחשבתי שקשור אבל אין שינוי מהבחינה הזאת. חוץ מזה אני רואה שמגרד את אוזן שמאל הרבה וגם שרט את עצמו שם בתקופה האחרונה. לא ברור אם מגרד מאחורי האוזן או בפנים. בכל מקרה האוזן כולה (מה שאני רואה, לא ממש הבפנים) אדומה לעומת האוזן השניה. קצת מצונן ביומיים האחרונים.
מה זה אומר? האם זו דלקת אוזניים?
בנוסף כבר כמה חודשים מתי שהוא על הגב מנענע את הראש במהירות על גבי המשטח כאילו מגרד אותו. קשור? נורמלי?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי..
אמאלה19/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית שלום
ד''ר קווין שרייבר19/01/2010בדאי לעבור בדיקת רופא לבדוק את האוזן הפנימי
זה יכול להיות קשור גם לאסטמה של העור שלו
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי נענוע הראש?
אמאלה19/01/2010האם זה נורמלי? (כאמור כששוכב על הגב כאילו מגרד את הראש על גבי המשטח, כמו תנועת 'לא' מהירה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' יצחק לוי19/01/2010ממליץ להבדק כדי לראות שאכן אין דלקת אזניים
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנענועי ראש
אמא נועה20/01/2010דר' לוי שלום
גם הבת שלי, בת 4 חודשים מנענעת מזה כחודשיים את הראש ימינה ושמאלה במהירות בעת שכיבה על הגב, בעיקר לפני השינה, אני פירשתי את זה כנסיון להרגיע את עצמה. מדבריך אני מסיקה כי זו עלולה לנבוע מכאב אזניים. הבנתי נכון?כדאי לי לבדוק זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אמא נועה20/01/2010'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא נועה שלום
ד''ר קווין שרייבר21/01/2010עם זה לחודשיים זה לא אמור להיות מאוזנייםץ כדאי בדיקת רופא
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)