מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מהנקהזיוה12/02/2010
ביתי בת 6 חודשים וינקה עד עתה, לאחרונה ההנקה תכופה יותר ובלילה אני קמה כל שעה להניק, מהסיבה הזו החלטתי להפיק להניק. לפני כחודש ניסיתי להציע לה בקבוק מפעם לפעם עם סימלאק ולא ההצלחה היא ממש מתנגדת. מאחר וברור לי לאחר שנסיונות לשלב בין הנקה לבקבוק נכשלו שעלי לעבור לבקבוק. אתמול בבוקר התחלתי בתהליך אני מציעה לה בקבוק וכמובן מנסה פטמות שונות וסוגי תחליפים שונים וללא הצלחה בשעות הערב לאחר שלא אכלה כל היום הצלחתי להאכיל אותה בהפרש של שעה מבקבוק אבל בחלב אם (שאבתי). מאז ועד עתה השעה 13:40 היא לא מוכנה לאכול גם לא חלב אם בקבוק. היא מתנהגת ממש בסדר משחקת וחיובית ואולם אני דואגת מאחר ואני חוששת שתתיבש. אני מזכירה שהגמילה החלה אתמול בבוקר ועד עתה היא ינקה 110 CC. יש לי תחושה שהיא רוצה לישון יותר.
אשמח לקבל את חוות דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיוה שלום
ד''ר קווין שרייבר14/02/2010הייתי ממשיך עם בקבוקץ. באיזהשהיא שעה היא תהיה רעבה ותאכל
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)