מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת ארבעה חודשיםשירה17/02/2010
שלום, ביתי מאוד רגישה בעור כלומר משנולדה היא סובלת מתפרחת חיתולים שהולכת באה העור שלה מאוד עדין מספיק 15 דקות שלא שמתי לב שהיא עם קקי וכל הטוסיק אדום לפעמים זה מתבטא כמו פצעים בישבן ולפעמים אני רואה אפילו פצעים פתוחים בישבן אני מורחת משחות ואחרי כמה ימים זה עובר עד הפעם הבאה שאני מפשלת בלשים לב אם עשתה צואה אני גם שמתי לב שלפעמים בצואה יש כמו נזלת כזאת אדמדמה בהתחלה הייתי היסטרית אך אימי אמרה לי קרוב לוודאי בגלל תפרחת חיתולים האם זה יכול להיות כי כמו שבתפרחת הולכת וחוזרת כך גם התופעה הזאת האם יש ממה לדאוג? יש לציין שזו תינוקת שפולטת המון האם יכול להיות בעיה בדרכי העיכול הרופא ילדים הפנה אותי לבדיקת צואה אך אני ממש מפחדת שיגלו דם בצואה יש ממה לדאוג? אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי17/02/2010סוד הטיפול בתפרחת חיתולים הוא אוורור אוורור ושוב אוורור, וכאשר לא מאווררים יש להחליף לעיתים קרובות כדי לשמור את האיזור יבש. מבחינת משחות, כל החלפה דסיטין ופעמיים שלול ביום דרמקומבין. הממשחות לא במקום אוורור והחלפה.
בהצלחה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 4 חודש
שירה17/02/2010תודה אך האם מתפרחת חיתולים נובע הנוזלת האדמדמה בצואה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת ארבעה חודשים
שירה18/02/2010תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל שלום
ד''ר קווין שרייבר19/02/2010בד"כ לא. הייתי עושה בדיקות צואה
אם היא מקבלת פורמולה הייתי גם מעלה את העיניין של רגישות לחלבוני חלב פרה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)