תינוקת בת ארבעה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת ארבעה חודשים
    שירה
    17/02/2010

שלום, ביתי מאוד רגישה בעור כלומר משנולדה היא סובלת מתפרחת חיתולים שהולכת באה העור שלה מאוד עדין מספיק 15 דקות שלא שמתי לב שהיא עם קקי וכל הטוסיק אדום לפעמים זה מתבטא כמו פצעים בישבן ולפעמים אני רואה אפילו פצעים פתוחים בישבן אני מורחת משחות ואחרי כמה ימים זה עובר עד הפעם הבאה שאני מפשלת בלשים לב אם עשתה צואה אני גם שמתי לב שלפעמים בצואה יש כמו נזלת כזאת אדמדמה בהתחלה הייתי היסטרית אך אימי אמרה לי קרוב לוודאי בגלל תפרחת חיתולים האם זה יכול להיות כי כמו שבתפרחת הולכת וחוזרת כך גם התופעה הזאת האם יש ממה לדאוג? יש לציין שזו תינוקת שפולטת המון האם יכול להיות בעיה בדרכי העיכול הרופא ילדים הפנה אותי לבדיקת צואה אך אני ממש מפחדת שיגלו דם בצואה יש ממה לדאוג? אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת ארבעה חודשים

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' יצחק לוי
    17/02/2010

סוד הטיפול בתפרחת חיתולים הוא אוורור אוורור ושוב אוורור, וכאשר לא מאווררים יש להחליף לעיתים קרובות כדי לשמור את האיזור יבש. מבחינת משחות, כל החלפה דסיטין ופעמיים שלול ביום דרמקומבין. הממשחות לא במקום אוורור והחלפה.
    בהצלחה
    ד"ר איציק לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 4 חודש

שירה
    17/02/2010

תודה אך האם מתפרחת חיתולים נובע הנוזלת האדמדמה בצואה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת ארבעה חודשים

שירה
    18/02/2010

תענו לי בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל שלום

ד''ר קווין שרייבר
    19/02/2010

בד"כ לא. הייתי עושה בדיקות צואה
    אם היא מקבלת פורמולה הייתי גם מעלה את העיניין של רגישות לחלבוני חלב פרה

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה