גליכול לטיפול בגזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גליכול לטיפול בגזים
    תומר
    22/02/2010

שלום,
    ילדתי בת 10 ימים סובלת מגזים, אני משתמשת ב"גליכול בייבי" של הומגליל (על גבי האריזה מצויין כי התכשיר הוא הומאופתי, ללא התוויה רפואית מאושרת) להקל עליה את הכאב.. מהרגע שאני נותנת לה את התכשיר הבכי מפסיק (בשניות) והיא הופכת לאפטית וישנונית (נרדמת תוך מספר דקות..) האם אתה מכיר את התכשיר? האם זה בסדר להמשיך לתת לה את התכשיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גליכול לטיפול בגזים

הוספת תגובה

• לנו גליכול מאוד עזר

יערה
    22/02/2010

אני לא עונה במקום הרופא ואינני בעלת ידע מקצועי/רפואי נדרש,אני מדברת אך ורק מנסיוני האישי-הפרטי ומנסיונה של גיסתי שלה 2 ילדים גדולים -אצלנו גליכול מאוד עזר והרגיע.סימיקול לא עשה את העבודה,עשינו עיסוייים קלילים בבטן,הליכות עם מנשא,החזקנו על הידיים ונתנו גליכול שאצלנו עזר מאוד.

בהצלחה והרבה בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנו גליכול מאוד עזר

יערה
    22/02/2010

אני לא עונה במקום הרופא ואינני בעלת ידע מקצועי/רפואי נדרש,אני מדברת אך ורק מנסיוני האישי-הפרטי ומנסיונה של גיסתי שלה 2 ילדים גדולים -אצלנו גליכול מאוד עזר והרגיע.סימיקול לא עשה את העבודה,עשינו עיסוייים קלילים בבטן,הליכות עם מנשא,החזקנו על הידיים ונתנו גליכול שאצלנו עזר מאוד.

בהצלחה והרבה בריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך זמן והכל עובר

יהונתן
    23/02/2010

גזים זו תקופה של 3-4 חוד' עד שהקיבה "נרגעת" ומערכת העיכול מתרגלת לחוץ.
    לנו יש תינוקת בת 11 חוד' שסבלה מגזים עד גיל 3.5 חוד' לכן אני מאוד מבין אותך.אנחנו השכבנו על הבטן בהשגחה צמודה ובפיקוח תמידי שלנו,החזקנו הרבה בתנוחת ערסול ונתנו גליכול במינון הנכון.אצלנו היא אהבה את הגליכול ונרגעה בעזרתו. לדוגמא גרייפווטר לא עבד אצלנו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיתית שלום

ד''ר קווין שרייבר
    23/02/2010

האם אתה מכיר את התכשיר?
    כן
    האם זה בסדר להמשיך לתת לה את התכשיר?
    יש מקרים של הכחלה. עאם אין צורך לא הייתי ממשיך

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה