מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל 11 חוד' וביצה..הילי03/03/2010
היי,
נתתי לו שלשום פעם ראשונה גם את הלבן של הביצה (לפני כשבועיים פעם ראשונה את הצהוב..)
ושמתי לב שיש לו נקודות אדמדמות על הפנים..
היום ננתי לו גם ונראה לי שבעקבות זאת יש עוד הפעם קצת נקודות אדומות חלשות..
אלרגיה לחלבון של ביצה במב היא מתבטא ? האם יכולה להיות אלרגיה שמתבטאת בצורה קלה כמו פריחה ?
תודה,
הילי.
נ.ב
יש היסטוריה משפחתית של אלרגיות.. לבעלי בגיל מאוחר התפתחו אלרגיות להרבה מהפירות.. האם גנטיקה קשורה בעניין זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילי שלום
ד''ר קווין שרייבר03/03/2010אלרגיות יכולוצת להיות רק פריחות
הייתי מנסה לפחות עוד כמה פעמים לפני שהייתי מחלית שזה אלרגיה
האם גנטיקה קשורה בעניין זה ?
כצת
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
הילי14/03/2010היי,
בשלושה הימים האחרונים כל יום מופיעה נקודה אדומה אחרת על הפנים (קטנה ומאוד אדומה..)
לא נראה שמפריע לו.. האם צריך ללכת לבדוק אלרגיה ?
אני חושבת רק על דבר אחד שיכול לגרום (ביצה- החלבון שלאחרונה התחלתי..)
מלון שנתתי חדש
מנדרינה שנתתי חדש..
האם יכול להיות אחד מאילו?
האם צריך לקחת לבדיקת רופא ?
מה הייתם מציאים לי לעשות ? איך לדעת ?
תודה,
הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילי שלום
ד''ר קווין שרייבר14/03/2010האם צריך ללכת לבדוק אלרגיה ?
לא
האם יכול להיות אחד מאילו?
בבודאי
האם צריך לקחת לבדיקת רופא ?
הכי טוב לעכשיו זה מעקב עם רופא המטפל, ולעשות רשימה של כל מאכל חדש ליומיים לפני שהפריחה מופיעה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)