בכי היטרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי היטרי
    שרון
    08/03/2010

שלום,
    בתי בת חודשיים, אוכלת יפה ועולה יפה במשקל, ישנה המון (בלילה מתעוררת לאכול כל 4-5 שעות וחוזרת מיד לישון, במשך היום ישנה לפעמים 2-3 רצוף ומתעוררת לאכול ולשחק כל 4 שעות בערך) - תינוקת חייכנית ומקסימה.
    בימים האחרונים נראה שמשהו השתבש לה - היא מתעוררת משינה, אוכלת (יונקת) כעשרים דקות, משחקת קצת ותוך שעה (מקסימום) מהרגע שהתעוררה, היא נתקפת לפתע בכי היסטרי.
    הדרך היחידה להרגיע אותה היא חיבוק חזק על הידיים וליטופים.
    היא לא מתפתלת מכאבים וגם הבכי שלה לא נשמע כאילו משהו כואב לה, אלא בכי היסטרי ומבועת.
    אחרי שהיא נרגעת היא מתחילה להירדם לי על הידיים ולפני שהיא שוקעת בשינה אני מניחה אותה במיטה. לוקח לה לפעמים כחצי שעה להירדם סופית במיטתה.
    לא נראה לי שזה בכי של רעב (כי אחרי שהיא נרדמת היא יכולה לישון ככה 7 שעות אם זו שעת שנת הלילה שלה). האם יכול להיות שהבכי נובע מעייפות למרות שהיא ישנה היטב וערה רק כשעה?
    מה עוד יכולות להיות הסיבות לבכי היסטרי אם הכל מסביב תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי היטרי

הוספת תגובה

• בכי היסטרי

שרון
    09/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי שלום

ד''ר קווין שרייבר
    09/03/2010

האם יכול להיות שהבכי נובע מעייפות למרות שהיא ישנה היטב וערה רק כשעה?
    כן
    אף אחד באמת מבין למה ילדים בגיל כזה בוכים

אם זה ממשיך כדראי בדיקת רופא

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה