הצילו, הוא לא מפסיק לבכות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו, הוא לא מפסיק לבכות!
    הדס
    11/05/2010

אני אמא לשניים: בת שנתיים ובן חודש.
    התינוק שלי (בן חודש) מאוד לא רגוע והרופא איבחן זאת כהאכלת יתר שגורמת לגזים. אני מניקה אותו בלבד והוא עלה קילו וחצי בחודש.
    הטיפול לפי הרופא הוא מרווחים של לא פחות מ-3 שעות בין הנקה להנקה וטיפות סימיקול להקלה על הגזים.
    הוא מאוד לא רגוע במשל כל שעות היום אך שיא השיאים הוא בים השעות 8 בערב ל-1 בלילה, אנחנו כבר מיואשים, הוא פשוט צורח ללא הפסקה ןאנחנו מתהלכים איתו על הידיים בכל הבית, הוא נרגע לכמה דקותת והכל חוזר.
    יש לציין שמ-1 הוא נרדם (קבוע!!!) עד 4 בבוקר, שזאת התקופה הארוכה ביותר שהוא (ואני...) ישן.
    שאלתי היא: האם מדובר בתופעה נורמלית? והאם הטיפול הגיוני?
    בנוסף הפסקתי לאכול מוצרי חלב למשך כמה ימים ולא ראיתי שום שיפור, האם כדאי להמשיך להימנע ממוצרי חלב?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו, הוא לא מפסיק לבכות!

הוספת תגובה

• להדס

אמא נועה
    11/05/2010

שלום הדס.העיצה שלי היא מנסיון,ואיננה רפואית או מקצועית: לנו עזרו שני דברים: 1. כדור פיזיו, הקפיצה עליו,כשאני מחבקת את התינוקת הייתה מרגיעה את בתי כמעט מיד.2. מנשא טוב.3.גליכול עזר לנו מאוד. בהצלחה ושיעברו מהר שלושת החודשים הראשונים והקשים האלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הדס
    11/05/2010

תודה, כל הגוף שלי כואב מהקפיצה על הכדור.... אנחנו משתמשים בסימיקול ובינתיים לא נראה שעוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסית גרייפ ווטר?

נועה
    13/05/2010

מוצץ הוא לוקח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה