מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו, הוא לא מפסיק לבכות!הדס11/05/2010
אני אמא לשניים: בת שנתיים ובן חודש.
התינוק שלי (בן חודש) מאוד לא רגוע והרופא איבחן זאת כהאכלת יתר שגורמת לגזים. אני מניקה אותו בלבד והוא עלה קילו וחצי בחודש.
הטיפול לפי הרופא הוא מרווחים של לא פחות מ-3 שעות בין הנקה להנקה וטיפות סימיקול להקלה על הגזים.
הוא מאוד לא רגוע במשל כל שעות היום אך שיא השיאים הוא בים השעות 8 בערב ל-1 בלילה, אנחנו כבר מיואשים, הוא פשוט צורח ללא הפסקה ןאנחנו מתהלכים איתו על הידיים בכל הבית, הוא נרגע לכמה דקותת והכל חוזר.
יש לציין שמ-1 הוא נרדם (קבוע!!!) עד 4 בבוקר, שזאת התקופה הארוכה ביותר שהוא (ואני...) ישן.
שאלתי היא: האם מדובר בתופעה נורמלית? והאם הטיפול הגיוני?
בנוסף הפסקתי לאכול מוצרי חלב למשך כמה ימים ולא ראיתי שום שיפור, האם כדאי להמשיך להימנע ממוצרי חלב?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להדס
אמא נועה11/05/2010שלום הדס.העיצה שלי היא מנסיון,ואיננה רפואית או מקצועית: לנו עזרו שני דברים: 1. כדור פיזיו, הקפיצה עליו,כשאני מחבקת את התינוקת הייתה מרגיעה את בתי כמעט מיד.2. מנשא טוב.3.גליכול עזר לנו מאוד. בהצלחה ושיעברו מהר שלושת החודשים הראשונים והקשים האלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הדס11/05/2010תודה, כל הגוף שלי כואב מהקפיצה על הכדור.... אנחנו משתמשים בסימיקול ובינתיים לא נראה שעוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסית גרייפ ווטר?
נועה13/05/2010מוצץ הוא לוקח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)