שילשולים אצל תינוקת בת 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילשולים אצל תינוקת בת 4 חודשים
    לילך
    18/05/2010

שלום לכולם,
    בתי בת 4 וחצי חודשים מנוזלת כשבועיים ולאחרונה החלה להשתעל. בנוסף משלשלת כ 3-4 פעמים ביום ב3 ימים האחרונים (ללא דם בצואה). הרופאה בדקה ואין דלקת בגרון גם לא באוזניים ואין חום. בשבועיים האחרונים היא נמצאת במעון עם עוד 6 תינוקות אז אני מבינה את פשר הנזלת וכניראה שהשיעול הוא נילווה לנזלת. בשבוע האחרון החלה בטעימות ירקות מבושלים, החלה לקחת ברזל ומדי פעם לשתות קצת מים מורתחים כי הימים ממש חמים. האם ייתכן והשלשולים הם תוצאה של שינויים אלו? או התקררות? האם עליי לעבור זמנית למזון ללא לקטוז? בינתיים הפסקתי עם הירקות והברזל, בלילה אנו משתמשים באדים קרים. עליי לציין שמצב רוחה מצויין, היא אוכלת ויושנת טוב כרגיל, לא בוכה בפתאומיות ובכלל לא ניראה שמציק לה משהו. הרופאה אמרה שיעבור ואין מה לדאוג. האם באמת אין סיבה לדאגה? מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני הייתי עוברת לכלכלה נטולת לקטוז

רות
    19/05/2010

למס' ימים, עד שהשלשול יחלוף. ניתן גם להפסיק את הטעימות לשבוע הקרוב ולהוסיף לבקבוק מטרנה נטול לקטוז כפית פרוביוטיקה. זה תמיד עובד אצלנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לילך
    19/05/2010

תודה, זה באמת מה שעשיתי נטול לקטוז והפסקת הטעימות. בינתיים ירד ל פעמיים ביום שלשול והפעם השניה היא פחות נוזלית. מקווה שזה יעזור. לגבי הפרוביוטיקה, סליחה על בורות אבל מה זה? פעם ראשונה שאני שומעת על זה, אולי שמעתי על זה בשם אחר... אשמח לקבל עוד פרטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

ד''ר קווין שרייבר
    20/05/2010

האם ייתכן והשלשולים הם תוצאה של שינויים אלו? או התקררות?
    בבדאי אפשרי

האם עליי לעבור זמנית למזון ללא לקטוז?
    יכולים לנסות אבל זה רק אוזר במקרים בודדים

. הרופאה אמרה שיעבור ואין מה לדאוג. האם באמת אין סיבה לדאגה? מה לעשות??
    אין סיבה לדאגה

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לילך
    21/05/2010

בינתיים השלשולים פחתו עד לפעם אחת ביום בלבד ולפעמים גם בכלל לא בעזרת סימילאק איזומיל. האם כדאי לחזור לטעימות ירקות? אני מפחדת שהשלשולים יחזרו. אשמח לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך שלום

ד''ר קווין שרייבר
    21/05/2010

את יכולה לחזור

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה