מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת עינייםאוקסנה21/05/2010
בני בן ה-9 חודשים סובל כשבוע מדלקת עיניים,לאחר 3 ימים טיפול בתרוצידין שניתן ע"י רופא ילדים שלא נתן שום שיפור ניגשתי עימו לרופא עיניים והוא נתן לו דתאמיצין 4 פעמים ביום (Dexamethasone Sodium Phosphate 0.1% Neomycin Sulfate 0.5% ) וגם כרומופטיק (Cromolyn Spdium 2% w/v)
3 פעמים ביום. כבר לאחר 3 פעמים של הזלפת טיפות חל שיפור ניכר בעיניים אשר היו אדומות וגירדו.
בעלון המצורף לדתאמיצין כתוב שהתרופה אינה ניתנת בד"כ לתינוקות מתחת לגיל שניים וזה גרם לי לחשוש האם להמשיך את הטיפול בתרופה. בעת הביקור אמר הרופא שיש לו תגובה אלרגית כנראה לאחר חשיפה וירלית. כרגע לאחר 24 שעות מצב עיניים השתפר באופן ניכר. האם יהי נכון מצידי להמשיך את הטיפול רק בכרומופטיק ולהפסיק נכון לעכשיו את דתאמיצין מאחר ויש לי חששות כבדים בגלל ההוראות בעלון המצורף לתרופה.אודה מאוד על תשובה בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוקסנה שלום
ד''ר קווין שרייבר21/05/2010אם רופא עיניים הימליץ, הייתי ממשיך
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול?
אוקסנה21/05/2010החשש הוא מאחר והרופא אינו מומחה לילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר
ד''ר קווין שרייבר21/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אוקסנה21/05/2010תודה רבה, אז אני אמשיך את הטיפול עוד מס' ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)