תינוק בן חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חודשיים
    מלי
    25/05/2010

שלום רב,

בני איתי בן חודשיים, כ שהיה בן חודש נתקף בבכי היסטרי שעלה על טורים גבוהים מאד והגיע למצב של עצירת נשימה. אנחנו כמובן נלחצנו ולקחנו אותו למוקד ומשם לאישפוז בבית החולים. בנוסף לכך, איתי התקרר ונזקק לאינהלציה שניתנת לו עד היום (כמעט חודש). במהלך האישפוז מצאו כי יש לו איוושה בלב. מצב עצירת הנשימה ארע פעם נוספת לפני יומיים, אך הפעם זה היה יותר קשה ומפחיד, התינוק קפא, בכה בטירוף, הפסיק בכי, יד אחת למעלה, עיניים מזוגגות ואחרי כמה שניות חזר לעצמו, כמובן אחרי שנתנו לו כמה דפיקות על הגב.
    היום, כאמור, חודש אחרי המקרה הראשון, איתי עדיין ממשיך באינהלציה, עדיין יש לו חירחורים , על אף שהמצב הוטב. חשוב לציין שביום ראשון נעשה לו צילום חזה והכל היה תקין. לכן הרופאה החליטה להמשיך עם אינהלציה עד מחר ולא להוסיף עוד משהו. הוא משתעל מאד ונשמע שהוא מלא ליחה. דבר שלא מאפשר לו (ולי) לישון.

1. האם מקרה של עצירת נשימה מסוכן? מה ניתן לעשות בכדי למנוע זאת?
    2. לגבי השימוש באינהלציה בתינוק כזה קטן - האם ניתן לעזור לו בצורה אחרת? האם יש משהו לכייח את הליחה הרבה שיש לו?
    3. האם כדאי לפנות לרופא מומחה לגבי הריאות?

בבקשה, תענו לי, אני כבר לא יודעת מה לעשות, הוא פשוט סובל.

תודה מראש,

מלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חודשיים

הוספת תגובה

• מלי שלום

ד''ר קווין שרייבר
    26/05/2010

1. האם מקרה של עצירת נשימה מסוכן? מה ניתן לעשות בכדי למנוע זאת?
    לא מסוכן אבל מפחיד נורה. אין מה לעשות

2. לגבי השימוש באינהלציה בתינוק כזה קטן - האם ניתן לעזור לו בצורה אחרת? אם האינהלציות לא משפיעות, לא הייתי ממשיך

האם יש משהו לכייח את הליחה הרבה שיש לו? לא

3. האם כדאי לפנות לרופא מומחה לגבי הריאות?
    לעכשיו לא. זה נשמע יותר כמו סיפור ליחה לא בעיה ריאתי

4תזונה:
    לפעמים אם עוברים לצמחי זה עוזר. הייתי שואל את הרופא ילדים שלך מה הוא ממליץ (יש גישות שונות)

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה