תפרחת חיתולים קשה- פיטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפרחת חיתולים קשה- פיטריה
    ריקי
    17/06/2010

שלום רב..
    בתי בת 9 חודשים ומזה כבר חצי שנה נמצאת עם תפרחת/פיטריה קשה שלא רוצה לעבור לגמרי בליווי ניסיונות רבים משחות וטיפולים. יש לה שלושה סימנים של צריבה נראים כמו כוויות אדומות ומקולפות וללא נוזל ,מדיי פעם מראה סימנים של כמעט עובר (מתחלף לורוד וכמעט נעלם) אך שוב חוזר. לאחרונה הופיעו גם פצעונים קטנטנים מסביב.
    ניסתי משחה מרופא הידרואגיסטן ודרמקומבין במשך תקופה ארוכה (יותר את ההידרואגיסטן) זה מעביר מעט את צבע הכוויה אך לא מעלים את התופעה, אני מחליפה טיטולים בתדירות גבוהה אך נמנעת מלהשאיר אותה בלי טיטול בכלל קצת לאחרונה יותר.
    חשבתי שהמצב לאעובר לגמרי אולי מרגישות מיוחדת לטיטולים פרימיום ועברתי להאגיס רק לאחרונה.
    המצב מתריד אותי מאד ושאלתי אם יש משחות רפואיות או על בסיס טבעי שהן יותר טובות והאם כדיי בכלל להשתמש במשחות כגון פסטה ביבי וכו' שמע הן סוטמות את הנקבוביות יותר.
    או להתיעץ עם רופא על שימוש במישחה סטאורידים, ושמעתי גם על קונפלור במיי האמבטיה האם זה עוזר? אני דואגת שהמצב לא יחמיר יותר עכשיו שגם המזון משתנה. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפרחת חיתולים קשה- פיטריה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה בבקשה

ריקי
    17/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריקי שלום

ד''ר קווין שרייבר
    20/06/2010

הייתי ממשיך עם הדרמקומבין ומעליו הייתי שם הרבה דסטין
    עם זה לא עוזר תוך שבוע הייתי חוזר לרופא ילדים שלך

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

ריקי
    20/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה