מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין יציאות כבר 11 ימיםמיכל23/06/2010
שלום,
ביתי בת 3 וחצי חודשים יונקת הנקה מלאה ללא תוספות
מגיל שבועיים היציאות שלה היו פעם ביומיים שלושה, ובזמן האחרון פעמיים בשבוע בלבד.
כבר קרה מספר פעמים שעשתה הפסקה של שבוע בין יציאה ליציאה, ותמיד יוצא נוזלי.
הילדה לא ניראית סובלת, עירנית ושמחה, מלבד מעט בכי בשעות הערב אבל לא כל הזמן, אין גזים ועולה מאוד יפה במשקל
העניין הוא שעכשיו שברה שיא ומתחילה להדאיג אותי, כבר 11 ימים שלא עשתה קקי
אחות טיפת חלב המליצה לתת לה מיץ מעגבניה עם טיפה שמן זית, או גרבר שזיפים
ניסיתי את העגבניה אתמול והיא לא ממש אוכלת את זה, ניסיתי לתת לה את זה בבקבוק אבל זה חמוץ לה והיא יורקת את הרב ולא רוצה ממש לשתות את המיץ.
יועצת הנקה המליצה לי ממש לא לתת שום תוספות ושזה עדיין בגדר הסביר 10 ימים
כי בטיפת חלב ביעוץ עם רופאת הילדים אמרו שזה לא תקין.
ניסיתי גם את כל סוגי העיסויים לעידוד פעולות הקיבה (בכפות רגליים ובבטן)
מקווה שתוכלו לעזור לי
תודה
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שזיפים להשתמש
אפרת22/03/2012שלום
הבת שלי בת חצי שנה סובלת מעצירות בכמה שזיפים להשתמש בכדי ליצור עבורה חליטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על גרבר שזיפים
יפה23/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל שלום
ד''ר קווין שרייבר27/06/2010עדיין יחסי תקין אבל הייתחי מבקר את הרופא ילדים שלך
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)