תולעים אצל תינוקת בת שנה וחודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תולעים אצל תינוקת בת שנה וחודשיים
    גלי
    26/07/2010

שלום רב,
    ראיתי אצל בתי בת השנה וחודשיים תולעים. העיניין הוא שאני חוששת שזה נמשך אצלה כבר הרבה זמן כי היא לא ישנה טוב בלילה, מגרדת את אזור הטיטול ברגע שמפשיטים אותה והיא די רזה לגילה.
    היתי היום אצל הרופאה, אך היא אמרה שבגיל הזה אסור לתת ורמוקס ושפשוט אין מה לעשות. קניתי לה טיפות הומופאטיות R-56והתחלתי לתת לה. אני ממש חוששת ולא יודעת מה לעשות-הפחד שלי הוא שזה נמשך כבר הרבה זמן ונגרם נזק למעיים. חשוב לציין שיש לי עוד ילד בן חמש ואולי אף נדבקה ממנו. האם כידי לתת לו ורמוקס-למרות שלא ראיתי שיש לו תולעים? ומה המינון? מה עושים עם הקטנה? הצילו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלי שלום

ד''ר קווין שרייבר
    28/07/2010

הייתי מטפל בשניהם עם וורמקס
    5 סס היום ובעוד 10 ימים

בהצלחה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה...עוד שאלה ברשותך

גלי
    29/07/2010

בהמשך ל תשובתך- האם וורמוקס ניתן לתת לילדה בת שנה וחודשיים?
    פשוט הבנתי שלא נותנים לפני גיל שנה וחצי מינימום.
    שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי שלום

ד''ר קווין שרייבר
    29/07/2010

הייתי נותו תינוקת גם

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה