מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תולעים אצל תינוקת בת שנה וחודשייםגלי26/07/2010
שלום רב,
ראיתי אצל בתי בת השנה וחודשיים תולעים. העיניין הוא שאני חוששת שזה נמשך אצלה כבר הרבה זמן כי היא לא ישנה טוב בלילה, מגרדת את אזור הטיטול ברגע שמפשיטים אותה והיא די רזה לגילה.
היתי היום אצל הרופאה, אך היא אמרה שבגיל הזה אסור לתת ורמוקס ושפשוט אין מה לעשות. קניתי לה טיפות הומופאטיות R-56והתחלתי לתת לה. אני ממש חוששת ולא יודעת מה לעשות-הפחד שלי הוא שזה נמשך כבר הרבה זמן ונגרם נזק למעיים. חשוב לציין שיש לי עוד ילד בן חמש ואולי אף נדבקה ממנו. האם כידי לתת לו ורמוקס-למרות שלא ראיתי שיש לו תולעים? ומה המינון? מה עושים עם הקטנה? הצילו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי שלום
ד''ר קווין שרייבר28/07/2010הייתי מטפל בשניהם עם וורמקס
5 סס היום ובעוד 10 ימים
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה...עוד שאלה ברשותך
גלי29/07/2010בהמשך ל תשובתך- האם וורמוקס ניתן לתת לילדה בת שנה וחודשיים?
פשוט הבנתי שלא נותנים לפני גיל שנה וחצי מינימום.
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי שלום
ד''ר קווין שרייבר29/07/2010הייתי נותו תינוקת גם
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)