מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלה מעל חודש ימיםצביה09/08/2010
שלום רב,
הבן שלי בן השנתיים מעל חודש סובל מכמה דברים בו זמנית.
זה מתחיל מזה שהוא מתעורר בבוקר עם עיניים מוגלתיות, ריח לא טוב מהפה ולאחר מכן משלשל פעם אחת עד פעמיים ממש מים והשילשול ממש צורב לו את הישבן עם פריחה נוראית ואחרי מספר שעות הכל נהייה תקין, מתנהג רגיל, אוכל רגיל, יציאות מעט רכות אך לא שילשול וזה נעלם לכמה ימים ואז התופעה חוזרת שוב.
היינו אצל הרופא מספר פעמים, נתנו טיפות ומישחה לעיניים אשר עזרו במשך כל תקופת הטיפול ולגבי השילשולים נאמר כי זה וירוס. אבל הוא לא משלשל כל היום אלא פעם עד פעמיים לא מזכיר לי את וירוס השילשולים הנפוץ.
הייתכן וירוס כזה אשר מלווה בכל התופעות הנ"ל שבא והולך כל מספר ימים מעל חודש?
יש לציין שמאז ומתמיד היה ילד רזה מאוד ונעשו בדיקות צואה וספירות דם מספר פעמים, ביום רגיל יש לו יציאות עד 5 פעמים ביום והם מעט רכות.
סליחה על האורך אני כבר די מיואשת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביה שלום
ד''ר קווין שרייבר09/08/2010אם זה בא והולך זה יכול להיות משהוא ווירלי
כדאי לבדוק אותו לרגישות לגלוטן : צליאק
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)