מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקאות אצל תינוקת בת 7 שבועותצביה16/10/2010
שלום,
התינוקת שלי כמעט בת 7 שבועות יונקת מאז הלידה, אף פעם לא פולטת אך פעם ביומיים שלוש יש לה ממש הקאה בד"כ לאחר המיקלחת.
התינוקת בד"כ ישנה רצוף מ 23.00 בלילה אחרי הנקה עד 5.00 בבוקר יונקת וממשיכה לישון עד 8.00
היום בלילה התעוררה בשעה 2.00 בלילה עם בכי נוראי שלא ניתן היה להרגיע ניסיתי להניק אך היתנגדה ולאחר מספר דקות הקיאה, נירדמה ואחרי שעם שוב התעוררה בבכי ינקה קצת תוך כדי בכי מיילל ושוב הקיאה. מההקאה של שעה 3.00 בלילה ישנה עד 6.30 היתעוררה בוכה והתחילה להקיא נוזל צהוב שבעצם זה כבר לא חלב שלי כי הקיאה אותו בלילה וכבר התחילה להקיא מיצי קיבה? הנקתי אותה מחשש שתיתייבש והיא ישנה עד 11.30 היתעוררה חייכנית עירנית ואם טיטול ספוג שתן, ינקה ושוב נירמה מאז לא הקיאה יותר.
האם יש צורך לרוץ למיון במיקרה הזה? מה יכולה להיות הסיבה להקאות, לא יצאנו 3 ימים מהבית אז לא ניראה לי שזה וירוס....
תודה מראש, מקווה לתשובה למרות ששבת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות אצל תינוקת בת 7 שבועות - תגובה
ד''ר קווין שרייבר17/10/2010אין צורח במיון
כנראה הכל כבר חלף
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)