הקאות אצל תינוקת בת 7 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות אצל תינוקת בת 7 שבועות
    צביה
    16/10/2010

שלום,
    התינוקת שלי כמעט בת 7 שבועות יונקת מאז הלידה, אף פעם לא פולטת אך פעם ביומיים שלוש יש לה ממש הקאה בד"כ לאחר המיקלחת.

התינוקת בד"כ ישנה רצוף מ 23.00 בלילה אחרי הנקה עד 5.00 בבוקר יונקת וממשיכה לישון עד 8.00
    היום בלילה התעוררה בשעה 2.00 בלילה עם בכי נוראי שלא ניתן היה להרגיע ניסיתי להניק אך היתנגדה ולאחר מספר דקות הקיאה, נירדמה ואחרי שעם שוב התעוררה בבכי ינקה קצת תוך כדי בכי מיילל ושוב הקיאה. מההקאה של שעה 3.00 בלילה ישנה עד 6.30 היתעוררה בוכה והתחילה להקיא נוזל צהוב שבעצם זה כבר לא חלב שלי כי הקיאה אותו בלילה וכבר התחילה להקיא מיצי קיבה? הנקתי אותה מחשש שתיתייבש והיא ישנה עד 11.30 היתעוררה חייכנית עירנית ואם טיטול ספוג שתן, ינקה ושוב נירמה מאז לא הקיאה יותר.
    האם יש צורך לרוץ למיון במיקרה הזה? מה יכולה להיות הסיבה להקאות, לא יצאנו 3 ימים מהבית אז לא ניראה לי שזה וירוס....
    תודה מראש, מקווה לתשובה למרות ששבת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הקאות אצל תינוקת בת 7 שבועות - תגובה

ד''ר קווין שרייבר
    17/10/2010

אין צורח במיון
    כנראה הכל כבר חלף

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה