מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילשולים שנימשכים כבר 5 עד 6 ימים.סיון הרוש27/11/2010
שלום רב. יש לי תינוקת בת שנתיים ושלושה חודשים,שכל הזמן חולה במחלות ויראליות, יומיים שלושה היא בגן ואחר כך היא חולה שבוע ככה כל הזמן כבר שנתיים ככה. הבת שלי כיום סובלת משילשולים כבר 5 עד 6 ימים וזה הגיעה למצב שיש לה כויות נורא אדומות וחזקות בישבן , היא לא רוצה לשים חיתול כי כואב לה , והיא לא מסוגלת לשבת על הישבן כי גם כואב לה, אני נותנת לה אורז בנוסף עם עוף שמטובלן בדבש עם פיטריות, או שניצל עם ביצה ופירורית, וגם כל היום היא שותה קולה , או שבבוקר היא שותה מים חמים עם נענע,והיא לא מקבלת שום טיפול רפואי,מה אני עושה לא בסדר שהישלשולים שלה ממשיכים ונהיים יותר ויותר גרוע????????? אשמח שתענו לי בהקדם.... תודה רבה . סיון הרוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילשולים שנימשכים כבר 5 עד 6 ימים. - תגובה
פרופ' יצחק לוי27/11/2010אם השלשול עדיין נמשך
מציע לעשות תרבית צואה
ולנסות קלבטן
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)