פטריה בלשון לתינוק בן חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה בלשון לתינוק בן חודש
    גילה
    14/12/2010

הילד שלי בן חודש כבר שבועיים שיש לו לבן על השלשון הלכתי איתו לפניי שבוע לרופא היא אמרה שיש לו פטריה והביא לי ג'ל למרוח פעמיים ביום במשך שבוע הגעתי הביתה וקראתי את העלון המצורף ורשום בו שאסור להשתמש בו מתחת לגיל חצי שנה בגלל שעלול לגרום לחנק אז השאלה שלי זה האם זה באמת יכול לגרום לחנק וסבתא שלי אמרה לי למרוח לו טיף טיפה דבש על הלשון מה לעשות להמשך טיפול.. והאם יש דרך אחרת להעביר את הפטריה ? והאם הוא פולט הרבה בגלל הפטריה ? וגורם לו קושי לאכילה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריה בלשון לתינוק בן חודש - תגובה

פרופ' יצחק לוי
    15/12/2010

תשתמשי במשחה שהרופאה נתנה לך ולא בדבש
    תודה
    ד"ר איציק לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגילה

אלינור
    19/12/2010

לגילה, סליחה שאני מתערבת, לבת שלי היתה גם פטריה בלשון בגיל חודש, מרחנו לה את המשחה ולא היתה לה שום בעיה. ובשביל שהפטריה לא תחזור יותר ניקיתי לה את הלשון עם חיתול בעדינות (להוריד את הלבן) והכל עבר בשלום והפטריה לא חזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה