שפעת והנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפעת והנקה
    צביה
    10/01/2011

אתמול אחרי יום ארוך של חולשה וכאב ראש מטורף וערב קשה עם הבן שלי בן השלוש שמורד בכל דבר ותינוקת בת 4 חודשים שצריכה אותי ויונקת כל שעתיים הגיע גם החום 38.5 שיעול חונק וכאב בכל הגוף.
    אני נורא מפחדת להדביק אותה. היא 90% מהזמן עלי, או יונקת או סתם רוצה חיבוק ושיסתובבו איתה על הידיים.
    אני היחידה שמטפלת בה בגלל ההנקה וגם ביגלל שאין לי הרבה עזרה חוץ מאמא שלי שעובדת וקופצת כמה שהיא יכולה למרות שאין לה איך לעזור הרבה, הילדה רוצה רק אותי.
    מה עושים?? האם היא יכולה להידבק מההנקה?? היא יונקת רק בשכיבה צמוד אלי במיטה שלי, זה הרגל שנוצר בגלל ההנקות בלילה
    והיא גם ישנה בעריסה צמוד אלי כי המיטה שלה הגדולה בחדר משותף עם הבן הבכור ובלתי אפשרי להשכיב אותה שם בגלל ההתקפים של המרד שלו הוא צורח ובוכה מכל דבר קטן.
    בקיצור אני מתוסכלת, מפחדת לשלומה והאמת גם חוששת לגבי מכל הסיפורים שרצים בחדשות
    אפילו לרופא אני צריכה ללכת ביחד איתה כי אין לי אם מי להשאיר אותה אז אני בכלל שוקלת לא ללכת ולקוות לטוב בבית.
    מה דעתכם??

תודה וסליחה על הנימה "האופטימית"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפעת והנקה

הוספת תגובה

• שפעת והנקה - תגובה

ד''ר קווין שרייבר
    11/01/2011

האם היא יכולה להידבק מההנקה?
    לא. היא יכולה לידבק ממיך אבל מחלב אם

בהצלחה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה