אוושה בלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוושה בלב
    מ.פ
    30/05/2011

שלום רב
    יש לי תינוק בן 4 חודשים מיום הוולדו התברר לנו שיש לו אוושה בלב,פתח בינוני בין החדרים התחתונים 1/6,אנו במעקב אצל רופא קרדולגיה.
    רציתי לדעת אם בכי ממושך יכול להזיק לו בצורה כלשהי ,משום שקרובי משפחה שבכי לא טוב במצבו.הכוונה בכי שלא בכי רעב או אי שקט מכאבים אלא בכי של תרימי אותי ברגע שאני שמה אותו בידים הוא מפסיק בחצי שניה לבכות.
    לדוגמה אתמול היו כמה סידורים בעיר עם הילדים יצאתי ואין מנוח של בכי אם הוא בעגלה ויצא שלאורך כל הסידור הרמתי אותו ודחפתי עגלה והחזקתי עוד ילד הבן הבכור שלי בן 3 שנים ביד השניה שזה גרם לי שיגעון שהגעתי למצב של בכי לכמה דקות.
    הבן הגדול שלי אין לי זמן איתו בכלל וזה מפריע לי משום שרוב הזמן אני מחזיקה את התינוק או עצבנית משום שלא הצלחתי לעשות שום דבר,וזאת משום שהתינוק במשך היום לא ישן הרבה השינות שלו רבע שעה עשרים דקות לא יותר,אך בלילה הוא כן ישן רק עד שמגיע הלילה אני על סף התמוטטטות מעייפות.בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי האם בכי ממושך של תינוק ללא רעב או כאב כלשהו יכול להזיק לתינוק שיש לו אוושה בינונית בלב .
    אודה לכם מאד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוושה בלב

הוספת תגובה

• אוושה בלב - תגובה

פרופ' יצחק לוי
    01/06/2011

לגמרי לא.
    תיהיי רגועה לחלוטין
    ד"ר איציק לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה