מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    נטע
    04/08/2011

היי, לאחרונה ב-3-4 חודשים האחרונים המחזור שלי התקצר משמעותית מ-4-5 ימים של זרימה מתמדת, ל- 2-3 ימים ואתמול הסתיים לי מחזור של יום וחצי. האם זה נורמלי? מה גרם לשינוי המשמעותי?
    חשוב לציין שהפסקתי לקחת גלולות לפני 4 חודשים ולקחתי אותם לאורך תקופה ארוכה של שנים, עם הפסקות קטנות באמצע.
    שמעתי שיש בנות שגם כשהן בהריון יש להן דימום דמוי מחזור (ולכן הן לא קולטות שהן בהריון). האם הדבר נכון? האם יתכן שהדימום מגיע בדיוק בתאריך של המחזור ולמעשה הוא לא מחזור אלא הריון? האם יש סיכוי שאני בהריון?
    (יש לציין שאני ובעלי מקיימים יחסי מין ללא אמצעיי מניעה מאחר ואנחנו חושבים על כניסה להריון בזמן הקרוב והיה חשוב לי להתנקות מהגלולות וההורמונים לפני הכניסה להריון).

מצפה לתשובתכם.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• מחזור - תגובה

גלית גליל
    04/08/2011

נטע שלום,

נשמע שהגוף שלך עובר שינויים.
    מחזור מתקצר ברפואה הסינית יכול לקרות במצב של סטגנציה (תקיעות) או בעת חוסר בדם/ אנרגיה. כמו כן, יכול להיות גם מקור או לחות ועוד.

בכל מקרה מקצור שמתקצר מעיד על חוסר איזון שכדאי מאוד לא להזניח.

וכן... בהחלט יש הריונות שמתחילים עם דימום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו