פוליפ תוך רחמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפ תוך רחמי
    צביה
    13/09/2011

אני בת 53 ללא מחזור(כבר 5 שנים).עברתי כבר פעמיים היסטרוסקופיה, והוציאו לי פעמיים פוליפ.כיום יש חשד לפולים בתוך הרחם לפי us וזומנתי להיסטרוסקופיה אבחנתית.האם מבצעים כריתת הפוליפ תוך כדי הפעולה,וללא הרדמה ולא בבית חולים?ושאלה נוספת האם כדאי להוציא הרחם בגלל שכל 4 שנים אני עוברת היסטרוסקופיה ומוצאים פוליפ?דרך אגב רירית הרחם מעובה(12 מ"מ)
    מחכה לתשובה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליפ תוך רחמי

הוספת תגובה

תמונה

• פוליפ תוך רחמי - תגובה

אסף פלדמן
    13/09/2011

צביה, את בפורום הלא נכון. זהו פורום הדן בגניקולוגיה ורפואה סינית. יש לשאול בפורום של גניקולוגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• פוליפ תוך רחמי - תגובה

גלית גליל
    13/09/2011

צביה שלום,

כפי שאמר אסף, זה לא הפורום הנכון לשאלות מסוג זה, אבל לא יכולה שלא לכתוב, אם כבר את פה... אם יש לך נטייה לפוליפים, כדאי לנסות למגר את התופעה באמצעות דיקור וצמחי מרפא סינים. יתכן שטיפול כזה ימנע את הניתוח הבא..

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• פוליפ תוך רחמי - תגובה - תגובה

אסף פלדמן
    20/09/2011

מסכים עם גלית כמובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו