רירית הרחם דקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית הרחם דקה
    ויקי
    24/09/2011

שלום!
    בת 33. עשיתי 2 טיפולי פוריות + בזרעה, ובשניהם רירית הרחם לא עברה את 5.7 ממ.
    טיפול ראשון היה ב Ikaclomin וטיפול שני היה ב Puregon.
    האם ניתן להגדיל רירית ע"י דיקור סיני?
    אם כן אז צריך לעשות את זה כל פעם בזמן טיפול הפוריות כדי שביום ההזרעה היא תגיע לגודל המקסימאלי שלה או בלי קשר לטיפול, פשוט להגדיל את הרירית אחת ולתמיד?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית הרחם דקה

הוספת תגובה

תמונה

• רירית הרחם דקה - תגובה

גלית גליל
    26/09/2011

ויקי,

הטיפול לעיבוי הרירית ברפואה הסינית יתבצע כל החודש וישתנה בהתאם לשלב המחזור בו את נמצאת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אני ללא וסת בכלל

ויקי
    26/09/2011

הבעיה שאני ללא וסת בכלל. לזה עשיתי 40 טיפולי דיקור ובהתחלה היה נראה שמערכת משתפרת אבל בסופו של דבר נתונים הורמונליים נשארו נמוכים, כלומר כאלה שוסת לא יכולה להגיע אף פעם.
    אז השאלה שלי, האם יש פתרון של דיקור סיני להגדלת רירית לנשים ללא וסת? ואם כן אז באיזה תדירות לעשות את הדיקור.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אני ללא וסת בכלל - תגובה

גלית גליל
    26/09/2011

ויקי,

ברוב המקרים של אל-וסת, שילוב של דיקור וצמחי המרפא יגרום לחזרתה של הוסת באופן סדיר.

יתכן שעלייך להמשיך את טיפולי הדיקור במינון נמוך יותר (אחת לשבועיים) או להמשיך לקחת צמחים סינים במינון נמוך יותר, על מנת לשמר את מה שהשגת בסדרת הטיפולים שביצעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו